Що означає "згоден я чи ні"? Я хочу пояснити, чому це не так. Ви не розбираєтесь в першопричинах конфлікту. Якщо дійти до Революції Гідності, то з чого та як вона взагалі почалася? Вона почалася наприкінці листопада 2013-го року як протест проти відмови Януковича підписувати документ про асоціацію з ЄС. Знаєте, у нас це не заборонено, люди інколи виходять на вулицю диктувати певне незадоволення. Протест був дуже незначний і все б швидко закінчилося б, але ні: в ніч з 29 на 30 листопада Беркут жорстко розігнав цей невеличкий мітинг. Це звісно розгнівало мітингувальників, оскільки вони нічого не порушували. Цей стало причиною подальшої появи Революції Гідності. Я вас здивую: мітингувальників підтримали як у Львові, так і в Луганську, Донецьку, Сімферополі, Харкові, Одесі та в інших містах відбулися невелички локальні мітинги підтримки нового Майдану, оскільки всім набридла політика рецидивіста.boon42rus писав: 03 січня 2026, 19:48 Вы спросили кто виновен на начале войны, я вам ответил, с фамилиями и с пояснениями почему я так считаю. Не согласны? Ну так бывает, я к этому спокойно отношусь.
АЛЕ! Це все були наші внутрішні проблеми! Росія в них втрутилася, хоча не мала на це жодного права. Ніякої загрози з приводу нового так званого ЄвроМайдану для Росії не було, взагалі, зовсім, нуль. Щоб Україні вступити в ЄС та НАТО потрібно було дотримуватися певних правил та спочатку навести лад в країні. Це довгий процес. На початку ніхто не хотів скидати Януковича, йому достатньо було просто погодитися на умови мітингувальників, але він тупо втік, от і все.