boon42rus писав: 10 січня 2026, 21:29
Когда ваши долбойобы, недоноски и уроды пришли на нашу которые пришли на нашу землю убивать гражданских и захватывать наши территории, при этом уничтожая эти населенные пункты (Курская область), вам же было плевать? Когда ваши долбойобы, недоноски и уроды, приходили на Донбасс убивать гражданских и захватывать территории, при этом уничтожая эти населенные пункты вам тоже было плевать? А теперь вдруг "а нас за шо!?".
Докази - В СТУДІЮ! Бажано з прізвищами, фото та відео (тільки з YouTube), скільки та де загинуло, за яких обставин тощо. Посилання на нацистські сайти вашою підорської країни-гною не вітаються. Звичайно, після бану на кілька місяців за матюки.
Видео буссификации в интернете полно. Надеюсь вы в нем не забанены? Могу помочь с роликами.
Для початку поясніть, що це таке взагалі, я не розумію. Ваша їобнута мова мені чужа. І ви вже вкотре не відповіли на моє пряме запитання. Перечитайте його ще раз, а потім дайте мені відповідь.
То что лично вас и админа не не выловили, говорит о том что вам пока повезло, или то что вам повезло получить бронь. Может вы инвалид (ни в коем случае не желаю).
Но есть объективный факт. Нерабов как животных вылавливают на улице и бросают на на мясо. Но нерабов волнуют погибшие российские добровольцы.
Повторюю для ідіотів, типу вас: я стою на обліку. Мене ніхто ніколи ніде не зупиняв та до військкомату не забирав. Вам це зрозуміло чи ви дебіл?
А загиблі нацистські добровольці - це дуже добре. Їх буде ще більше. Загальна кількість ваших втрат вже більш ніж 1,2 мільйона "хороших рускіх". Дай боже, щоб було більше. Ми будемо над цим працювати.
boon42rus писав: 10 січня 2026, 21:33
Обсужу это с носителями русского языка. В другой теме.
Ні. З носіями російської - це не сюди, а на комуняцькі політичні форуми, на яких ви сидите.
Вы использовали неправильно. Я объяснил почему.
Я використовував правильно: ввів в пошук, натиснув Enter на клавіатурі, отримав результат. Просто вам такий варіант не подобається, не підходить, не сприймаєте ви таке, давайте будемо казати так, як це є насправді.
Вам понятно, что я называю Чатжпт?
Ні. Назвіть вже мовою оригіналу, будь ласка. Не займайтеся головойобством.
boon42rus писав: 10 січня 2026, 21:50
Пардон. Вот сейчас зашел на стартовый пост и там некий MasteroN, написал, что он хочет обсудить тут фронтовые сводки. Он точно поддержит то, что мы тут обсуждаем первопричины конфликта? Давайте я вам последний раз отвечу, а если вы хотите это обсудить, тогда вы создадите тему "Первопричины войны в Украине".
Если вы хотите считать первопричиной конфликта то, что Янукович отказался подписать документ о ассоциации с ЕС, то мне не совсем понятно что мешало вам дождаться выборов, которые ЕМНИП должны были пройти в начале 2015 и выбрать другого президента?
Є відповідна тема, ось вона:
war/topic3139.html Про це, якщо хочете (а ви ніколи чомусь не хочете) подискутуємо тут. Звикли лише вказувати на те, що ми не за темою спілкуємося, а самі жодної окремої теми не створили. Нагадаю, що ви можете це робити. Для цього оберіть потрібний розділ, згідно з тематикою вашого питання, та тисніть в ньому Нова тема. Я - людина комунікабельна, тому буду долучатися до обговорення. Якщо не хочете - ведіть розмову тут, де з вами нормально спілкуються (вже у минулому часі), відповідайте на прямі запитання чітко та зрозуміло. Вашу мову поки що ніхто не заборонив.
Першопричина немотивованої агресії проти України з боку Росії цілком очевидна і ми це вже обговорювали на сторінках форуму: ваш президент сам в цьому зізнався відверто та без прикрас. До чого тут Революція Гідності, Янукович, вибори (що таке ЕМНІП, блять?), якщо людина сама прийняла рішення про проведення "спеціальной воєнной операціі"? Ви не можете це пояснити. Тоді про що ми розмовляємо? Який сенс це обговорювати, якщо ви чомусь зводите все до подій 2014-го року?
Странно, что когда на протесты вышли на Донбассе, людей просто стали убивать.
Коли та де? І як це виглядало? Нагадаю, якщо ви не знали та ще й забули: я жив навпроти головної площі в Слов'янську. Я бачив, як все відбувалося, як будівлю захоплювали так звані "зелені чоловічки", можливо, серед них був й особисто Гіркін, хто його знає.
И почему-то нерабов возмутил разгон протестующих на Майдане, но никак не возмутил то что в другой части страны их за протест стали просто убивать.
Хто Нерабов, я не розумію? Що за слово? Про яку країну ви зараз говорите? Протестувальників на якому Майдані та про які протести почали вбивати? Про що ви? Ви - хворий? Я здогадувався, але поясніть, будь ласка, своєю свинособачою, але з нормальними словами. Пропагандистські наративи ми тут не сприймаємо. Ви забули, куди прийшли. Тому звертайтеся до нас саме так, як ми це розуміємо. Інакше ми будемо дуже довго ходити на одному місці. Я чесно - не розумію вас.
Ваще пофигу. Если бы к власти не пришли те кто декларировал вступление в НАТО, поезда дружбы в Крым то кто у вас там сидит на золотом унитазе нам вообще плевать. Все что им было нужно, это в первые дни после переворота гарантировать внеблоковый нейтральный статус и права русскоязычных. Вместо этого Рада проголосовала за отмену закона Кивалова-Колесниченко. Вот прямо вовремя. Ничем же другим нельзя было заняться на второй день после переворота?
Знаєте, я вам зараз поясню, якщо ви не знали: Україна - не республіка, і влада у нас не республіканська. Україна не відноситься до країн Південної Америки і ніколи не була в складі Португальської колонії, де після здобуття Незалежності мова залишилася португальська. Уявіть: якщо країна має свою власну національність, багатовікову історію, мову, культуру, то вона це використовує. Це цілком нормальне явище. Кожна країна має право на власну мову, а не на якийсь гібрид мови з язіком. Наприклад, в інших країнах так само: поляки розмовляють польською, чехи чеською, болгари болгарською, казахи казахською, азербайджанці азербайджанською, вірмени вірменською, французи французькою. Лише в трьох країнах світу російська є також офіційною: Білорусь, Казахстан та Киргизстан. Це їх власні внутрішні закони та звичаї, ми тут до чого? Цілком нормально було відмінити закон Ківалова-Колісниченка. Але вас це не стосується. Багато чого вас не стосується, ми незалежна суверенна держава і маємо власні права. Ви тут до чого?
Одно радует, что вы уже не упоминаете коррупцию как причину госпереворота! После золотого унитаза ближайшего соратника Зелинского, это было бы совсем смешно.
Ми цим питанням зайнялися пізніше. Навіть термін з'явився, хоча він і був раніше, але у нас не використовувався: люстрація. Також було створено НАБУ - Національне антикорупційне бюро України. Це як у вас ФБК, але чомусь працює у вигнанні.