Фронтові зведення по Україні (оновлюється) - Фронтовые сводки по Украине (обновляются)

Загальні зведення новин та цікавих подій в Україні та світі, обговорення "На порядку денному", найважливіші події в житті нашої країни та інших країн світу
MasteroN
Керівник
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Фронтові зведення по Україні (оновлюється) - Фронтовые сводки по Украине (обновляются)

Повідомлення MasteroN »

Детальний огляд того, що саме трапилося у Хорлах, звідки, порушуючи права людини, рашистські окупанти вигнали майже усе місцеве населення та фактично перетворили цей маленький півострів на свою військову базу:
boon42rus
Почесний форумчанин
Контактна інформація:

Повідомлення boon42rus »

Mitch писав: 02 січня 2026, 12:07 Если бы я спрашивал это у какого-нибудь" чатжпт " (что это, бл*ть?), то вы бы этого не увидели.
В этом вопросе мог бы помочь гугл, но раз не помог...
https://ru.wikipedia.org/wiki/ChatGPT
Mitch писав: 02 січня 2026, 12:07 Вы меня не путайте, я умею читать по-русски (увы). Ваш ответ противоречит сам же себе: вы говорите о 5Whys и гозперевороте, а после наведения исследования вооруженного конфликта в Украине отделяетесь и снова вспоминаете о гозперевороте и фамилии, а если ответ не нравится - его всегда можно обозвать сгенерированным ИИ. Я вас не понимаю. Давайте восстановим ветку этого общения.

Кто принял решение о полномасштабном вторжении в Украину? Владимир Путин. Он сам в этом признался, то есть, ну, сам, полностью, лично, без помощи ИИ, есть видео. При чем тут гозпереворот в Украине, если есть неопровержимое доказательство? Вы спросили, знаком ли я с методикой RCA, 5whys? Ну, знакомый, дальше что? Я по этой же методике подобрал для вас ответ и сделал встречный вопрос: при чем тут гозпереворот? Вы, вероятно, не поняли мой ответ и теперь пытаетесь свести мой ответ к ИИ-шной. То есть, вы не соглашаетесь с использованием методики, о которой сами же и вспомнили Курва мать, с вами все хорошо? Как мне вас понять?

Получается, что по вашей методике я не нашел связи между "полномасштабным вторжением России в Украину" и каким-то "гозпереворотом". Вместо этого у нас есть противоположные результаты, которые противоречат вашим собственным словам и это вторжение не имеет никакого отношения к "гозпееревороту". Но теперь вы пытаетесь и это опровергнуть, гениально!
Давайте восстановим ветку этого общения.
5Whys или пять почему — техника, используемая для изучения причинно-следственных связей, лежащих в основе той или иной проблемы. Т.е. с ее помощью можно найти связь тех или иных событий. СВО началось же не как сферический конь в вакууме? Или как у вас в телемарафоне рассказывают, встал такой Путин 24 февраля 2022-го и решил ни с того ни с сего напал на несчастную Украину в которой до этого вот ничего не происходило? Скорее всего в каких то вариациях так и рассказывают, но причина была в том что происходило в вашей стране последние 8 лет до начала СВО.
Поэтому мы начинам отвечать на вопросы - почему
Почему Путин начал СВО? Потому что Украина стала представлять угрозу.
Почему она стала представлять угрозу? Потому что провозгласила (и записала в Конституцию) курс на агрессивный военный союз который создавался исключительно против нашей страны. Провозгласил курс на восстановление ядерного оружия.
Почему Украина провозгласила этот курс? Потому что к власти пришли силы которые спонсировались странами входящими в этот агрессивный военный союз. Поддерживались этими странам.
Почему эти силы пришла к власти? Потому что в 2014-м года произошел вооруженный государственный переворот.
Видите, даже пять вопросов не потребовалось, всего четыре.
Соответственно все те кто участвовал в этого госперевороте, прямо или косвенно и есть первопричина, а то что Путин начал СВО это лишь следствие.
Все понятно? Или может что-то еще разъяснить?
Mitch писав: 02 січня 2026, 12:07 Вы же здесь у нас за правду, так почему игнорируете факт прямого признания агрессора в агрессии и пытаетесь его размыть и свести все к тому, что в Украине произошел гозпереворот?
Во первых где вы тут у меня увидели отрицания агрессии? Очевидно что мы напали, я лишь объясняю вам причину.
Mitch писав: 02 січня 2026, 12:07 На России тоже когда-то был гозпереворот, давайте об этом поговорим, потому что если бы этого не произошло, то и Путин к власти не пришел бы. Возможно, один единственный человек, который умер 30 августа, был бы у власти до сих пор. Тоже фамилии есть: Янаев, Пуго (этих двоих еще со школы помню), Язов, Павлов. Зе Википедия. Но ведь это уже другое, да? Я по вашей собственной логике, которую я пытаюсь
Скажу больше, у нас их было два. Второй в 1993-м. И в итоге тоже в 1994-м была война. В том числе из-за этого госпереворота.
Но я как-то не понял почему вы решили обсудить госпереворот в России в этой теме?
boon42rus
Почесний форумчанин
Контактна інформація:

Повідомлення boon42rus »

Mitch писав: 02 січня 2026, 12:07 Подробнее об этом ударе вам не понравится, но давайте поговорим об этом: https://most.ks.ua/news/url/rosijani-za ... mo-narazi/
Давайте своими словами. Или мы будем ссылками обмениваться?
Вы сами рассуждать умеете?
boon42rus
Почесний форумчанин
Контактна інформація:

Повідомлення boon42rus »

Более 13 тысяч мужчин были задержаны в 2025 году при попытке незаконно пересечь границу, сообщил спикер Госпогранслужбы Демченко.
Чаще всего их ловят на границе с ЕС, но 1400 человек задержали при попытке побега в Беларусь.
Почему украинцы не хотят краину боронить?
Mitch
Керівник
Контактна інформація:

Повідомлення Mitch »

boon42rus писав: 01 січня 2026, 21:18 У вас пишут что орки. Не выбивайтесь из линии партии.
У нас - це де?
boon42rus писав: 01 січня 2026, 21:18Сочувствую.
Залиште співчуття для жінок рашистів, які залишилися без чоловіків, бо їх відправили на м'ясо захоплювати Покровськ. У відповідь мені прошу не використовувати перекладений невідомо яким перекладачем мій коментар. Це зрозуміло? А можна - назву інструменту, який ви для цього використовуєте, його офіційну назву, а не посилання.
Mitch
Керівник
Контактна інформація:

Повідомлення Mitch »

boon42rus писав: 02 січня 2026, 20:14 В этом вопросе мог бы помочь гугл, но раз не помог...
Називайте речі своїми іменами. ChatGPT - це назва, що б ви знали.
boon42rus писав: 02 січня 2026, 20:14 5Whys или пять почему — техника, используемая для изучения причинно-следственных связей, лежащих в основе той или иной проблемы.
Я схожий на дурня чи ви хочете, щоб так і було? Дайте відповідь на просте запитання: що не подобається в приведеному мною прикладі використання техніки 5Whys? Давайте розбиратися, що не так з цим варіантом:
Метод "5 чому" для війни в Україні показує, що її коріння глибоке (імперська політика РФ, прагнення України до євроінтеграції). Чому війна? Бо Росія не хоче бачити Україну незалежною та прозахідною, прагне відновлення впливу. Чому Росія прагне контролювати Україну? Через імперські амбіції, страх перед демократією біля своїх кордонів та бажання домінувати в регіоні. Чому Україна протистоїть? Через прагнення до суверенітету, свободи та демократії. Чому Росія не відступає? Бо вважає війну "екзистенційною" і не має ефективних альтернатив, що призводить до затягування конфлікту з ризиком ескалації або економічного колапсу. Чому це триває? Через неможливість швидкого вирішення суперечностей та неготовність до компромісів, що створює різні сценарії подальшого розвитку від замороження до розширення конфлікту.

1. Чому почалася війна?
Російська агресія: Москва розглядає Україну як сферу свого впливу, прагне змінити її проєвропейський курс та запобігти інтеграції до Заходу (НАТО/ЄС).
Український вибір: Україна прагне до незалежності, суверенітету та демократичного розвитку, що суперечить інтересам Кремля.

2. Чому Росія не зупиняється?
Імперські амбіції: Путінська влада бачить Україну частиною "русского мира" і не може прийняти її самостійність.
"Екзистенційна" війна для РФ: Москва розглядає конфлікт як боротьбу за виживання, готове вести її "за будь-яку ціну".

3. Чому Україна чинить опір?
Захист суверенітету: Українці захищають свою незалежність, територію та право на самовизначення.
Боротьба за цінності: Спротив є боротьбою за демократичні цінності проти авторитаризму.

4. Чому немає швидкого миру?
Незламність України: Український опір не дозволив Росії швидко досягти своїх цілей, що розчарувало Кремль.
Відсутність компромісів: Позиції сторін кардинально відрізняються, що унеможливлює переговори.

5. Які наслідки та сценарії?
Ескалація/Затягування: Війна може тривати, поширитися на інші країни (Балтія) або перейти у затяжний конфлікт з економічним тиском на РФ, що може змусити Кремль до переговорів, але не обов'язково до миру.
Тиск на РФ: Погіршення економічної ситуації в Росії може вплинути на рішення Кремля, але це не гарантує завершення війни.
Є якісь помилки, зауваження, пропозиції? Ви взагалі це читали? Я ваші нотатки читаю уважно та з захопленням. Вони - хороший привід для вивчення самого такого явища, як рашизм. Давайте розберемо мій приклад, а потім неодмінно перейдемо до вашого. Треба ж спочатку закрити питання з моїм прикладом, згодні?
boon42rus писав: 02 січня 2026, 20:14 Во первых где вы тут у меня увидели отрицания агрессии? Очевидно что мы напали, я лишь объясняю вам причину.
Ви що, самі дурень чи ким? Я вас прямо запитав: хто в цьому винен? Ви мені відповіли: "Для того что-бы получить на этот вопрос нужно определить корневую причину." До чого тоді ваша першопричина? Вона тут ді до чого взагалі? Гозпєрєворот? Ну то й що? Це наші власні внутрішні справи, це зрозуміло? Ви майже 30 років межуєте з країнами "агрєсівнава ваєнава саюза", і що з того? Плюс одна країна - це настільки багато, щоб брати - і нападати на нас, на Незалежну, суверенну державу, яка особисто для вас не становила ніякої загрози і яка через анексію вами ж наших територій не може бути членом "агрєсівнава ваєнава саюза" і ви це прекрасно знаєте? Яка загроза від цих країн, якщо діти ваших чиновників найвищого рівня спокійно там живуть, ЖИВУТЬ НА ЗАХОДІ? Ваші громадяни активно їздять на Захід, до країн "агрєсівнава ваєнава саюза", а ви ще до недавнього часу чомусь не гребували торгувати з цими країнами. Входження Фінляндії до НАТО ваш лідер проковтнув та сказав прямо: "Єто іх дело, пусть самі что хотят то і делают", було таке? А кордон між вами та Фінляндією становить 1300 км, а між нами - 2300 км, тобто різниця приблизно 1000 км, а різниця у заявах дуже сильно відрізняється: там "єто іх дело", а тут взяли - і напали, і продовжуєте наносити удари по цивільних. Ба більше: після початку повномасштабної війни довжина вашого кордону з країнами "агрєсівнава ваєнава саюза" виросла в півтора рази та становить біль ніж 4000 км. Це понад 1/5 від загальної протяжності сухопутних кордонів Росії.

Отже попередні підсумки не втішні (для вас, якщо ви адекватна людина):
Ваша країна могла спокійно продовжувати торгувати нафтою та газом з країнами "агрєсівнава ваєнава саюза", але ви обрали війну проти суверенної країни.
Громадяни вашої країни могли спокійно продовжувати їздити до країн "агрєсівнава ваєнава саюза", але ви обрали війну проти суверенної країни.
Ваша країна мала багато можливостей для подальшого розвитку усіх галузей бізнесу за участі країн "агрєсівнава ваєнава саюза", але ви обрали війну проти суверенної країни.
Ваші актори та театри й далі б продовжували нести свою, нехай дивну, але яку-небудь культуру до країн "агрєсівнава ваєнава саюза", але ви обрали війну проти суверенної країни.
Ваша країна й надалі отримувала б можливість навчання та обміну досвідом у країнах "агрєсівнава ваєнава саюза", але ви обрали війну проти суверенної країни.
Дипломатичне вирішення проблем та питань - притаманна політика нормальних країн "агрєсівнава ваєнава саюза", але ви обрали війну проти суверенної країни.
Сильні країни "агрєсівнава ваєнава саюза" обирають перемовини, оскільки з часів двох великих війно багато чого змінилося, але ви обрали війну проти суверенної країни.

Нагадаю, що я не просто так кажу "суверенна країна": Незалежність України визнана усім світом, в тому числі країнами "агрєсівнава ваєнава саюза", а також, як це не дивно, РРФСР (неофіційно), трохи пізніше самою Росією (РФ). Після закінчення Другої Світової війни закладено угоди, згідно з якими заборонено анексувати території незалежних країн. Також заборонено воювати взагалі - формулювання "війна" під забороною. Саме тому ваша країна, а точніше її лідер, обрав проведення якогось там "сво", а анексію територій підкріплює пропагандою, яка розповідає вам про те, що "там живуть такі ж росіяни, як і ми", що, м'яко кажучи, не відповідає дійсності: за статистикою, на Херсонщині лише 14% етнічних росіян, а на Запоріжжі - 20%. Це дуже мало у порівнянні з Донбасом та Кримом: 38%, 39% та 58% на Донеччині, Луганщині та Криму відповідно. Тобто по факту захопили щось, що змогли, та назвали це "ісконно-русской землей", хоча Запоріжжя, яке ніх*ясобінах*йблятьп*здець - колиска козацтва - взагалі не має ніякого відношення до Росії ані історично, ані фактично, лише формально, коли Україна входила до Російської імперії. Запоріжжя та Херсонщина не є "історично російською землею" в сенсі корінного походження. Ці території мають давню українську історію та були частиною українських земель ще до входження до складу Російської імперії, хоча згодом опинилися під російською владою після війн з Османською імперією та поділів Польщі, ставши частиною "Новоросії" - колоніального проєкту із залученням різноманітного населення, але з домінуванням української ідентичності та козацької спадщини.
Mitch
Керівник
Контактна інформація:

Повідомлення Mitch »

boon42rus писав: 02 січня 2026, 20:21 Давайте своими словами. Или мы будем ссылками обмениваться?
Ми будемо посиланнями обмінюватися, другий варіант. Тепер повернемося до обговорення. У Хорлах загинули не місцеві мешканці і це вже довели.
boon42rus писав: 02 січня 2026, 20:21 Вы сами рассуждать умеете?
Вмію, але мої роздуми сприймаються вами, як припущення, які не мають доказів. У посиланні є прямі докази: посилання на Телеграм-канал з багатьма повідомленнями та коментарями.
Mitch
Керівник
Контактна інформація:

Повідомлення Mitch »

Ще добірка доказової бази в одному відео, збірна солянка так би мовити:
Yohohomo
Почесний форумчанин
Контактна інформація:

Повідомлення Yohohomo »

Окупантів щось засмучує дорогою до Покровська, а що не так?
Yohohomo
Почесний форумчанин
Контактна інформація:

Повідомлення Yohohomo »

Черговий військовий злочин армії рашистів:

Вкрали крісло - поплатились життям:

Росію будуть проклинати багато років за це та за дуже багато інших подібних речей:
boon42rus
Почесний форумчанин
Контактна інформація:

Повідомлення boon42rus »

Mitch писав: 03 січня 2026, 05:21У нас-это где?
в Украине.
Mitch писав: 03 січня 2026, 05:21 Оставьте соболезнования женщинам рашистов, которые остались без мужчин, потому что их отправили на мясо захватывать Покровск.
Им тоже соболезную. Но наши хотя бы преимущественно добровольцы, а украинцев вылавливают на улицах как животных. Надеюсь вы соболезнуете своим женщинам чьих мужей запинали в бусик и тоже отправили в качестве мяса под Покровск?
Mitch писав: 03 січня 2026, 05:21 А можно-название инструмента, который вы для этого используете, его официальное название, а не ссылка.
Яндекс браузер. Он автоматически переводит страницу, поэтому я ее вижу по русски без исходного текста. На фото ниже картинка.
Соответственно когда выделяю текст для того что-бы цитировать, он выделяется по русски.
В общем ваш языковой демарш мне даже почти не заметен.
Зображення
boon42rus
Почесний форумчанин
Контактна інформація:

Повідомлення boon42rus »

Mitch писав: 03 січня 2026, 06:33 Называйте вещи своими именами. ChatGPT-это имя, которое вы бы знали.
Это латиницей, я написал кириллицей. Вы не знали что так можно?
Mitch писав: 03 січня 2026, 06:33 Я похож на дурака или вы хотите, чтобы так и было? Ответьте на простой вопрос: что не нравится в приведенном мной примере использования техники 5whys? Давайте разбираться, что не так с этим вариантом:
Отвечаю на ваш простой вопрос. Не нравится то что методика использована не правильно. Каждый следующий вопрос должен отталкиваться от предыдущего.
Т.е.
1. почему началась война?
Российская агрессия: Москва рассматривает Украину как сферу своего влияния, стремится изменить ее проевропейский курс и предотвратить интеграцию в Запад (НАТО/ЕС).

После него не второй раз отвечать на тот же вопрос, а он должен звучать так
Почему Москва стремится изменить ее проевропейский курс и предотвратить интеграцию в Запад (НАТО/ЕС)?
В итоге вы придете примерно к тому же выводу что и я. Ну если отвечать на вопросы объективно.
Вообще я когда эту медику объясняю, это занимает несколько часов, так что двумя предложениями не получится. Но она не мной придумана, вы ее спокойно можете нагулить и почитать, это обычный бестпрактикс в расследовании. Засим ликбез по 5whys закончен, переключитесь на тему этой темы.
Mitch писав: 03 січня 2026, 06:33 Вы что, сами дурак или кем? Я вас прямо спросил: кто в этом виноват? Ви мені відповіли: "Для того что-бы получить на этот вопрос нужно определить корневую причину."К чему тогда ваша первопричина? Она тут Ди при чем вообще? Гозпереворот? Ну и что? Это наши собственные внутренние дела, это понятно? Вы почти 30 лет граничите со странами "агресивнава ваенава саюза", и что с того? Плюс одна страна-это настолько много, чтобы брать-и нападать на нас, на независимое, суверенное государство, которое лично для вас не представляло никакой угрозы и которое из-за аннексии вами же наших территорий не может быть членом "агресивнава ваенава саюза" и вы это прекрасно знаете? Какая угроза от этих стран, если дети ваших чиновников самого высокого уровня спокойно там живут, живут на Западе? Ваши граждане активно ездят на Запад, в страны "агресивнава ваенава саюза", а вы еще до недавнего времени почему-то не гнушались торговать с этими странами. Вхождение Финляндии в НАТО ваш лидер сглотнул и сказал прямо: "это их дело, пусть сами что хотят то и делают", было такое? А граница между вами и Финляндией составляет 1300 км, а между нами - 2300 км, то есть разница примерно 1000 км, а разница в заявлениях очень сильно отличается: там "есть их дело", а здесь взяли - и напали, и продолжаете наносить удары по гражданским. Более того: после начала полномасштабной войны длина вашей границы со странами "агресивнава ваенава саюза" выросла в полтора раза и составляет более 4000 км. Это более 1/5 от общей протяженности сухопутных границ России.

Так что предварительные итоги не утешительны (для вас, если вы адекватный человек):
Ваша страна могла спокойно продолжать торговать нефтью и газом со странами "агресивнава ваенава саюза", но вы выбрали войну против суверенной страны.
Граждане вашей страны могли спокойно продолжать ездить в страны "агресивнава ваенава саюза", но вы выбрали войну против суверенной страны.
Ваша страна имела много возможностей для дальнейшего развития всех отраслей бизнеса с участием стран "агресивнава ваенава саюза", но вы выбрали войну против суверенной страны.
Ваши актеры и театры и дальше бы продолжали нести свою, пусть странную, но какую-нибудь культуру в страны "агресивнава ваенава саюза", но вы избрали войну против суверенной страны.
Ваша страна и в дальнейшем получала бы возможность обучения и обмена опытом в странах "агресивнава ваенава саюза", но вы выбрали войну против суверенной страны.
Дипломатическое решение проблем и вопросов - присущая политика нормальных стран "агресивнава ваенава саюза", но вы выбрали войну против суверенной страны.
Сильные страны "агресивнава ваенава саюза" выбирают переговоры, поскольку со времен двух великих вийно многое изменилось, но вы выбрали войну против суверенной страны.

Напомню, что я не просто так говорю "суверенная страна": независимость Украины признана всем миром, в том числе странами "агресивнава ваенава саюза", а также, как это ни странно, РСФСР (неофициально), чуть позже самой Россией (РФ). После окончания Второй мировой войны заложены соглашения, согласно которым запрещено аннексировать территории независимых стран. Также запрещено воевать вообще-формулировка "война" под запретом. Именно поэтому ваша страна, а точнее ее лидер, выбрал проведение какого-то там" сво", а аннексию территорий подкрепляет пропагандой, которая рассказывает вам о том, что" там живут такие же россияне, как и мы", что, мягко говоря, не соответствует действительности: по статистике, на Херсонщине лишь 14% этнических русских, а на Запорожье - 20%. Это очень мало по сравнению с Донбассом и Крымом: 38%, 39% и 58% В Донецкой, Луганской и Крыму соответственно. То есть по факту захватили что-то, что смогли, и назвали это "исконно - русской землей", хотя Запорожье, которое них*ясобинах*йблятьп*здец - колыбель казачества-вообще не имеет никакого отношения к России ни исторически, ни фактически, лишь формально, когда Украина входила в Российскую империю. Запорожье и Херсонщина не являются "исторически русской землей" в смысле коренного происхождения. Эти территории имеют давнюю украинскую историю и были частью украинских земель еще до вхождения в состав Российской империи, хотя впоследствии оказались под российской властью после войн с Османской империей и разделов Польши, став частью "Новороссии" - колониального проекта с привлечением разнообразного населения, но с доминированием украинской идентичности и казацкого наследия.
Если вы хотите обсудить первопричины начал СВО, создайте соответствующую тему. В этой про другое. Сейчас прискачет очередной администратор/модератор и пафосно начнет рассказывать про Правила. Мне оно зачем?
Вы спросили кто виновен на начале войны, я вам ответил, с фамилиями и с пояснениями почему я так считаю. Не согласны? Ну так бывает, я к этому спокойно отношусь.
boon42rus
Почесний форумчанин
Контактна інформація:

Повідомлення boon42rus »

Mitch писав: 03 січня 2026, 06:38 В Хорлах погибли не местные жители и это уже доказали.
Только доказательств этого нет. В ссылке говорится что все погибшие военные прибежали туда после первого удара.
Первое видео я не смотрел, оно о разных событиях, если там есть ДОКАЗАТЕЛЬСТВА, то укажите таймкод. Вообще в ютубе есть возможность указать точку старта, но видимо для украинцев это высший пилотаж.
Второе видео МНЕНИЕ пропагандиста Казанцева, доказательства где? Все видео строится на том что кто-то, что-то сказал.
Начнем с того что удар был? Украина признала за него ответственность?
Mitch писав: 03 січня 2026, 06:38 ссылка на телеграмм-канал со многими сообщениями и комментариями.
Дайте ссылку на конкретное сообщение это же не сложно? Зачем мне во всей этой помойке искать, что вы там считаете доказательством.
MasteroN
Керівник
Контактна інформація:

Повідомлення MasteroN »

boon42rus писав: 30 грудня 2025, 18:39 Речь шла не о военнослужащих, а о мирных жителях. Так что не юлите, говорите прямо, вам пох * й на мирных жителей которых вы убиваете на нашей территории.
Це вже ви юлітє, я написав усе правильно, а ви не перевертайте мої слова. Мені не цікаво, де та які цивільні громадяни загинули на території вашої країни, оскільки: 1. мені не відомо, чи були взагалі загиблі через закритість ваших ЗМІ, які можуть написати будь-яку кількість загиблих, а чи були вони насправді? 2. їх загибель є результатом наказу вашого президента розпочати так звану "сво". Якщо дійсно цивільні загинули - шкода, звісно, але мені це не цікаво від слова ВЗАГАЛІ. Вам нагадати, що казали на вашому телебаченні, коли збили Малайзійській Боїнг в липні 2014-го? Мені не складно. Вони прямо заявили, що сепаратисти збили військовий літак, а що виявилося потім та як змінилася позиція ваших ЗМІ? Вже не сепаратисти збили, а ЗСУ, і не військовий літак, а цивільний, а коли стало очевидно, що збивали літак ваші військові, так взагалі вигадали те, що літак вибухнув, оскільки був замінований, а пасажири взагалі вже були мертві, а Боїнг - це взагалі той самий, що зник кілька років тому над Тихим океаном, здається. Тому довіри вашим ЗМІ немає, тому я не можу бути впевнений, що там дійсно хтось загинув.
MasteroN
Керівник
Контактна інформація:

Повідомлення MasteroN »

boon42rus писав: 03 січня 2026, 19:48 Это латиницей, я написал кириллицей. Вы не знали что так можно?
Латиницею - це звучить як Чат Джі-Пі-Ті, взагалі-то.
MasteroN
Керівник
Контактна інформація:

Повідомлення MasteroN »

boon42rus писав: 30 грудня 2025, 18:39 1 августа 2025.
Що було вночі, 31 липня 2025-го року:
https://www.bbc.com/ukrainian/articles/c17ndgendvko
Що стало причиною:
https://www.dw.com/uk/vijska-rf-unoci-a ... a-73492104
https://tsn.ua/ukrayina/rosiia-vypustyl ... 81586.html
Тобто 1 БпЛА на усіх загиблих та 159 постраждалих. Також БпЛА було лише 72, це офіційна заява. Звідки у вас 317 ракет та дронів - загадка.
Mitch
Керівник
Контактна інформація:

Повідомлення Mitch »

boon42rus писав: 03 січня 2026, 19:36в Украине.
А що, ви не згодні з тим, що ваших довбойобів, покручів, недоносків та виродків, які прийшли на нашу землю вбивати цивільних та захоплювати наші території, при цьому знищуючи ці населені пункти, називають орками? Я не розумію, в чому проблема? Ну так запустіть свій німецько-нідерландський ВПН та зайдіть нарешті на YouTube, відкрийте будь-яке відео з новинами про обстріли, наслідки, руйнування, та просто почитайте коментарі. Можна цілий словник створювати: як називають російських окупантів в Україні.
boon42rus писав: 03 січня 2026, 19:36 Им тоже соболезную. Но наши хотя бы преимущественно добровольцы, а украинцев вылавливают на улицах как животных. Надеюсь вы соболезнуете своим женщинам чьих мужей запинали в бусик и тоже отправили в качестве мяса под Покровск?
З чого така впевненість? Я що, з окопу з вами спілкуюся? Адмін наш теж. За інших не знаю, не буду стверджувати. Мені повістка не приходила, але я на обліку стою. Ніхто мене не забирає, чомусь, в Києві живу. В мене прописка не місцева, я в Краматорську прописаний, а там зараз не те, що органи влади не працюють на повну, там людей майже не залишилось.
boon42rus писав: 03 січня 2026, 19:36 Яндекс браузер.
:ze_le_ny:
Mitch
Керівник
Контактна інформація:

Повідомлення Mitch »

boon42rus писав: 03 січня 2026, 19:48 Это латиницей, я написал кириллицей. Вы не знали что так можно?
Можна, тільки ця назва кирилицею так не пишеться. За мене вже відповіли :)
boon42rus писав: 03 січня 2026, 19:48 Вообще я когда эту медику объясняю, это занимает несколько часов, так что двумя предложениями не получится. Но она не мной придумана, вы ее спокойно можете нагулить и почитать, это обычный бестпрактикс в расследовании. Засим ликбез по 5whys закончен, переключитесь на тему этой темы.
Так а я спокійно її нагуглив, почитав та використав. До речі, є ще 5 варіантів, але вони вам, скоріш за все, теж не сподобаються.
boon42rus писав: 03 січня 2026, 19:48 Если вы хотите обсудить первопричины начал СВО, создайте соответствующую тему. В этой про другое. Сейчас прискачет очередной администратор/модератор и пафосно начнет рассказывать про Правила. Мне оно зачем?
Вы спросили кто виновен на начале войны, я вам ответил, с фамилиями и с пояснениями почему я так считаю. Не согласны? Ну так бывает, я к этому спокойно отношусь.
Так у нас вже є щось подібне: war/topic3139.html У нас все є, що стосується війни на Донбасі та в Україні в цілому. Ви заходьте та дивіться на розділ "Війна в Україні", це колишній розділ "Война на Донбассе".
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Новини в Україні та світі”