ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
- MasteroN
- Патриций форума
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Borot, є окрема тема, яка підтверджує, що Україна бісить росіян: tereveny/ukraine-fackts-t3091130.html
Правила Форуму Донбасу | Наша медіа-група: Технічний портал | Постапокаліптичний портал | Гумористичний блог
-
- Почетный форумчанин
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Тут написано за коррупцию. Mitch, писал про зраду.
Тут вообще какой-то Сергей Дубинский.
Вы сначала вопрос изучите, потом приходите.
-
- Почетный форумчанин
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Какая разница какие там сериалы показывают? Новости одни на всех. СССР 2.0.Mitch писав: 16 вересня 2025, 19:09 До чого тут СРСР взагалі, я не розумію? Я вам кажу, що Телемарафон Єдині новини - це не канал, це кілька окремих каналів, які показують спільні новини, але існують окремо. Тобто на одному каналі можна побачити новини від кореспондентів з інших каналів, чого раніше ніколи не було через конкуренцію. Канали залишилися різними і у них різне наповнення: десь показують серіали, десь фільми, десь і те, і інше, десь є ще розважальні програми тощо.
В СССР 1.0 тоже на разных каналах показывали разные фильмы.
Я вам написал что границы закрыты. После вашего вопроса уточнил, что для мужчин призывного возраста. И военнообязанных.Mitch писав: 16 вересня 2025, 19:09 Вигадайте ще щось, а я почитаю. Ви вже якийсь один варіант оберіть: кордони закриті, закриті для призовників, закриті для усіх чоловіків, я вас не розумію, що ви несете?
Тут вы конечно до СССР еще не дореформировались, но на всех парах движетесь.
Еще есть вопросы? Не стесняйтесь.
Ссылку на решение Суда. У вас же правовое государство? Или вы и тут СССР косплэете?Mitch писав: 16 вересня 2025, 19:09 А самі шукати не вмієте? Взагалі-то, Дубінському 14 років дали. Апеляція не допомогла. Отже, сидіти Буратіно буде ще довго.
-
- Почетный форумчанин
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
А что, без запрета на выезд боронить краину уже не хотите? Только через бусик водителей Леопардов можете искать?Borot писав: 16 вересня 2025, 20:34 Взагалі-то військовий стан передбачає заборону на виїзд за кордон. Якби ви не напали - ми б і далі нормально їздили, а подібні закиди - це суцільна маячня. Самі на нас напали і самі тепер глузуєте, совісті немає взагалі? Чи де ви, а де совість, дебіли бл*ть, кончені.
А как красиво пели еще 4 года назад. Мынерабырабынемы.
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Я, як Адміністратор, бачу, що у Вас написано "Підтверджений акаунт", що за правилами означає, що при реєстрації Ви погодилися з нашими правилами, однак це не заважає (чомусь) Вам їх порушувати.
Ви спочатку навчіться читати українською, а потім приходьте. Це Ви на моєму форумі будете мені казати, коли та куди мені приходити? Ви часом рибний суп не їли? Тобто, не уху їли?boon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:08 Тут вообще какой-то Сергей Дубинский.
Вы сначала вопрос изучите, потом приходите.
Правила Форуму Донбасу | Наша медіа-група: Технічний портал | Постапокаліптичний портал | Гумористичний блог
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Ви самі в СРСР живете, бл*тьboon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:17 Какая разница какие там сериалы показывают? Новости одни на всех. СССР 2.0.

-
- Почетный форумчанин
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Митч спросил про политзаключенных. Выпишите ему предупреждение!MasteroN писав: 16 вересня 2025, 21:23 Я, як Адміністратор, бачу, що у Вас написано "Підтверджений акаунт", що за правилами означає, що при реєстрації Ви погодилися з нашими правилами, однак це не заважає (чомусь) Вам їх порушувати.
Ну да. Сережа Дубинский, Саша Дубинский. Это же почти одно и тоже!MasteroN писав: 16 вересня 2025, 21:23 Ви спочатку навчіться читати українською, а потім приходьте. Це Ви на моєму форумі будете мені казати, коли та куди мені приходити? Ви часом рибний суп не їли? Тобто, не уху їли?
-
- Почетный форумчанин
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Есть и у нас такое. Но вы нас уже переплюнули. Причем в том самом ублюдочном что было в СССР.MasteroN писав: 16 вересня 2025, 21:29 Ви самі в СРСР живете, бл*ть До того ж у дивному СРСР: дрочите на Лєніна, але канонізуєте Романових. Ви вже якось оберіть щось конкретне.
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Ага, бачите червону одиничку? Уявіть, що вона не у Вас, а у Мітча. Уявили?boon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:40 Митч спросил про политзаключенных. Выпишите ему предупреждение!
Якщо дивитися тверезо: Росія набагато ближча до радянської моделі, ніж Україна.
Політика:
Росія відновила авторитарну систему з домінуванням однієї партії/лідерського культу, цензурою, політичними репресіями, мілітаризмом. Це дуже нагадує радянську модель.
Україна, навпаки, після 1991 року рухалася до демократії: багатопартійність, вільні медіа, громадянське суспільство.
Економіка:
Росія тримається на держмонополіях (Газпром, Роснефть), централізації та "планових" елементів.
Україна перейшла до більш ринкової моделі, інтегрувалася в міжнародну торгівлю (особливо після 2014).
Культура й символіка:
У Росії офіційно відновили радянську символіку: гімн із мелодією СРСР, культ "Перемоги" (побєдобєсіє), пам’ятники Леніну збережені.
В Україні після декомунізації прибрали радянські символи, вулиці та міста перейменували, пам’ятники Леніну зняли.
-
- Почетный форумчанин
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Пропаганда из телемарафона. Вернитесь к теме этой темы пожалуйста.MasteroN писав: 16 вересня 2025, 21:50 MasteroN
Патриций форума
Контактна інформація: Контактна інформація користувача MasteroN
СкаргаШвидка цитата
Непрочитане повідомлення MasteroN » 1 хвилини тому
boon42rus писав: 11 хвилин тому
Митч спросил про политзаключенных. Выпишите ему предупреждение!
Ага, бачите червону одиничку? Уявіть, що вона не у Вас, а у Мітча. Уявили?
Якщо дивитися тверезо: Росія набагато ближча до радянської моделі, ніж Україна.
Політика:
Росія відновила авторитарну систему з домінуванням однієї партії/лідерського культу, цензурою, політичними репресіями, мілітаризмом. Це дуже нагадує радянську модель.
Україна, навпаки, після 1991 року рухалася до демократії: багатопартійність, вільні медіа, громадянське суспільство.
Економіка:
Росія тримається на держмонополіях (Газпром, Роснефть), централізації та "планових" елементів.
Україна перейшла до більш ринкової моделі, інтегрувалася в міжнародну торгівлю (особливо після 2014).
Культура й символіка:
У Росії офіційно відновили радянську символіку: гімн із мелодією СРСР, культ "Перемоги" (побєдобєсіє), пам’ятники Леніну збережені.
В Україні після декомунізації прибрали радянські символи, вулиці та міста перейменували, пам’ятники Леніну зняли.
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
З чого Ви вирішили, що я дивлюсь Телемарафон? Я дивився його на початку вторгнення рашистів до України, з того моменту мені якось не до цього було. В мене й телевізора немає. На чому ґрунтується Ваше твердження, що це пропаганда з Телемарафону, поясніть? Взагалі-то, Ви першим почали цю розмову, порушуючи правила нашого Форуму. Вас неможливо перевиховати, тому по своїй доброті я терпляче очікую, коли Ви самі це припините. З іншого боку я вже мав би Вас покарати і неодмінно це зроблю.boon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:52 Пропаганда из телемарафона. Вернитесь к теме этой темы пожалуйста.
- Mitch
- Патриций форума
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Я не тільки про серіали писав. Ваш персональний перекладач перекладає некоректно, спробуйте ще раз.boon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:17 Какая разница какие там сериалы показывают? Новости одни на всех. СССР 2.0.
Не треба мені постскриптум, ви з самого початку десь помилилися, я спробував з'ясувати, де. Навіщо ви мене в чомусь намагаєтесь переконати, якщо я знаю, що кордони насправді не закриті? Я за останні три роки кілька разів був за кордоном, мені обидва рази підписували відповідні документи, але в принципі нічого складного. Ну і що далі?boon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:17 Я вам написал что границы закрыты. После вашего вопроса уточнил, что для мужчин призывного возраста. И военнообязанных.
Тут вы конечно до СССР еще не дореформировались, но на всех парах движетесь.
Еще есть вопросы? Не стесняйтесь.
Ви не розумієте мене - я не розумію вас. Я мабуть настільки відучив себе від російської, що не можу вас зрозуміти. Просто ви пишите одне - а факти інші. CCCP - це Combined Community Codec Pack?boon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:17 Ссылку на решение Суда. У вас же правовое государство? Или вы и тут СССР косплэете?
- Mitch
- Патриций форума
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
boon42rus, якось так:
- Mitch
- Патриций форума
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Ви до кінця дочитайте. А з іншого боку корупція - це що, не зрада???
- Yohohomo
- Почетный форумчанин
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Та це ж росіяни! Вони фонд боротьби з корупцією внесли до держзрадників та іноагентів. Тобто, хто бореться з корупцією на Росії - той держзрадникMitch писав: 17 вересня 2025, 08:42 Ви до кінця дочитайте. А з іншого боку корупція - це що, не зрада???

-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 3340 Перегляди
-
Останнє повідомлення acontinent
-
- 4 Відповіді