ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Загальні зведення новин та цікавих подій в Україні та світі, обговорення "На порядку денному", найважливіші події в житті нашої країни та інших країн світу
MasteroN
Патриций форума
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Повідомлення MasteroN »

Borot, є окрема тема, яка підтверджує, що Україна бісить росіян: tereveny/ukraine-fackts-t3091130.html
boon42rus
Почетный форумчанин
Контактна інформація:

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Повідомлення boon42rus »

MasteroN писав: 16 вересня 2025, 18:53 https://espreso.tv/suspilstvo-apelyatsi ... orushennya
Тут написано за коррупцию. Mitch, писал про зраду.
MasteroN писав: 16 вересня 2025, 18:53 https://babel.ua/news/113789-apelyaciya ... porushenni
Тут вообще какой-то Сергей Дубинский.
Вы сначала вопрос изучите, потом приходите.
boon42rus
Почетный форумчанин
Контактна інформація:

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Повідомлення boon42rus »

Mitch писав: 16 вересня 2025, 19:09 До чого тут СРСР взагалі, я не розумію? Я вам кажу, що Телемарафон Єдині новини - це не канал, це кілька окремих каналів, які показують спільні новини, але існують окремо. Тобто на одному каналі можна побачити новини від кореспондентів з інших каналів, чого раніше ніколи не було через конкуренцію. Канали залишилися різними і у них різне наповнення: десь показують серіали, десь фільми, десь і те, і інше, десь є ще розважальні програми тощо.
Какая разница какие там сериалы показывают? Новости одни на всех. СССР 2.0.
В СССР 1.0 тоже на разных каналах показывали разные фильмы.
Mitch писав: 16 вересня 2025, 19:09 Вигадайте ще щось, а я почитаю. Ви вже якийсь один варіант оберіть: кордони закриті, закриті для призовників, закриті для усіх чоловіків, я вас не розумію, що ви несете?
Я вам написал что границы закрыты. После вашего вопроса уточнил, что для мужчин призывного возраста. И военнообязанных.
Тут вы конечно до СССР еще не дореформировались, но на всех парах движетесь.
Еще есть вопросы? Не стесняйтесь.
Mitch писав: 16 вересня 2025, 19:09 А самі шукати не вмієте? Взагалі-то, Дубінському 14 років дали. Апеляція не допомогла. Отже, сидіти Буратіно буде ще довго.
Ссылку на решение Суда. У вас же правовое государство? Или вы и тут СССР косплэете?
boon42rus
Почетный форумчанин
Контактна інформація:

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Повідомлення boon42rus »

Borot писав: 16 вересня 2025, 20:34 Взагалі-то військовий стан передбачає заборону на виїзд за кордон. Якби ви не напали - ми б і далі нормально їздили, а подібні закиди - це суцільна маячня. Самі на нас напали і самі тепер глузуєте, совісті немає взагалі? Чи де ви, а де совість, дебіли бл*ть, кончені.
А что, без запрета на выезд боронить краину уже не хотите? Только через бусик водителей Леопардов можете искать?
А как красиво пели еще 4 года назад. Мынерабырабынемы.
MasteroN
Патриций форума
Контактна інформація:

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Повідомлення MasteroN »

boon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:08 Тут написано за коррупцию. Mitch, писал про зраду.
Я, як Адміністратор, бачу, що у Вас написано "Підтверджений акаунт", що за правилами означає, що при реєстрації Ви погодилися з нашими правилами, однак це не заважає (чомусь) Вам їх порушувати.
boon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:08 Тут вообще какой-то Сергей Дубинский.
Вы сначала вопрос изучите, потом приходите.
Ви спочатку навчіться читати українською, а потім приходьте. Це Ви на моєму форумі будете мені казати, коли та куди мені приходити? Ви часом рибний суп не їли? Тобто, не уху їли?
MasteroN
Патриций форума
Контактна інформація:

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Повідомлення MasteroN »

boon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:17 Какая разница какие там сериалы показывают? Новости одни на всех. СССР 2.0.
Ви самі в СРСР живете, бл*ть :D До того ж у дивному СРСР: дрочите на Лєніна, але канонізуєте Романових. Ви вже якось оберіть щось конкретне.
boon42rus
Почетный форумчанин
Контактна інформація:

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Повідомлення boon42rus »

MasteroN писав: 16 вересня 2025, 21:23 Я, як Адміністратор, бачу, що у Вас написано "Підтверджений акаунт", що за правилами означає, що при реєстрації Ви погодилися з нашими правилами, однак це не заважає (чомусь) Вам їх порушувати.
Митч спросил про политзаключенных. Выпишите ему предупреждение!
MasteroN писав: 16 вересня 2025, 21:23 Ви спочатку навчіться читати українською, а потім приходьте. Це Ви на моєму форумі будете мені казати, коли та куди мені приходити? Ви часом рибний суп не їли? Тобто, не уху їли?
Ну да. Сережа Дубинский, Саша Дубинский. Это же почти одно и тоже!
boon42rus
Почетный форумчанин
Контактна інформація:

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Повідомлення boon42rus »

MasteroN писав: 16 вересня 2025, 21:29 Ви самі в СРСР живете, бл*ть До того ж у дивному СРСР: дрочите на Лєніна, але канонізуєте Романових. Ви вже якось оберіть щось конкретне.
Есть и у нас такое. Но вы нас уже переплюнули. Причем в том самом ублюдочном что было в СССР.
MasteroN
Патриций форума
Контактна інформація:

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Повідомлення MasteroN »

boon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:40 Митч спросил про политзаключенных. Выпишите ему предупреждение!
Ага, бачите червону одиничку? Уявіть, що вона не у Вас, а у Мітча. Уявили?

Якщо дивитися тверезо: Росія набагато ближча до радянської моделі, ніж Україна.

Політика:
Росія відновила авторитарну систему з домінуванням однієї партії/лідерського культу, цензурою, політичними репресіями, мілітаризмом. Це дуже нагадує радянську модель.
Україна, навпаки, після 1991 року рухалася до демократії: багатопартійність, вільні медіа, громадянське суспільство.

Економіка:
Росія тримається на держмонополіях (Газпром, Роснефть), централізації та "планових" елементів.
Україна перейшла до більш ринкової моделі, інтегрувалася в міжнародну торгівлю (особливо після 2014).

Культура й символіка:
У Росії офіційно відновили радянську символіку: гімн із мелодією СРСР, культ "Перемоги" (побєдобєсіє), пам’ятники Леніну збережені.
В Україні після декомунізації прибрали радянські символи, вулиці та міста перейменували, пам’ятники Леніну зняли.
boon42rus
Почетный форумчанин
Контактна інформація:

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Повідомлення boon42rus »

MasteroN писав: 16 вересня 2025, 21:50 MasteroN
Патриций форума
Контактна інформація: Контактна інформація користувача MasteroN
СкаргаШвидка цитата
Непрочитане повідомлення MasteroN » 1 хвилини тому

boon42rus писав: 11 хвилин тому
Митч спросил про политзаключенных. Выпишите ему предупреждение!
Ага, бачите червону одиничку? Уявіть, що вона не у Вас, а у Мітча. Уявили?

Якщо дивитися тверезо: Росія набагато ближча до радянської моделі, ніж Україна.

Політика:
Росія відновила авторитарну систему з домінуванням однієї партії/лідерського культу, цензурою, політичними репресіями, мілітаризмом. Це дуже нагадує радянську модель.
Україна, навпаки, після 1991 року рухалася до демократії: багатопартійність, вільні медіа, громадянське суспільство.

Економіка:
Росія тримається на держмонополіях (Газпром, Роснефть), централізації та "планових" елементів.
Україна перейшла до більш ринкової моделі, інтегрувалася в міжнародну торгівлю (особливо після 2014).

Культура й символіка:
У Росії офіційно відновили радянську символіку: гімн із мелодією СРСР, культ "Перемоги" (побєдобєсіє), пам’ятники Леніну збережені.
В Україні після декомунізації прибрали радянські символи, вулиці та міста перейменували, пам’ятники Леніну зняли.
Пропаганда из телемарафона. Вернитесь к теме этой темы пожалуйста.
MasteroN
Патриций форума
Контактна інформація:

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Повідомлення MasteroN »

boon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:52 Пропаганда из телемарафона. Вернитесь к теме этой темы пожалуйста.
З чого Ви вирішили, що я дивлюсь Телемарафон? Я дивився його на початку вторгнення рашистів до України, з того моменту мені якось не до цього було. В мене й телевізора немає. На чому ґрунтується Ваше твердження, що це пропаганда з Телемарафону, поясніть? Взагалі-то, Ви першим почали цю розмову, порушуючи правила нашого Форуму. Вас неможливо перевиховати, тому по своїй доброті я терпляче очікую, коли Ви самі це припините. З іншого боку я вже мав би Вас покарати і неодмінно це зроблю.
Mitch
Патриций форума
Контактна інформація:

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Повідомлення Mitch »

boon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:17 Какая разница какие там сериалы показывают? Новости одни на всех. СССР 2.0.
Я не тільки про серіали писав. Ваш персональний перекладач перекладає некоректно, спробуйте ще раз.
boon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:17 Я вам написал что границы закрыты. После вашего вопроса уточнил, что для мужчин призывного возраста. И военнообязанных.
Тут вы конечно до СССР еще не дореформировались, но на всех парах движетесь.
Еще есть вопросы? Не стесняйтесь.
Не треба мені постскриптум, ви з самого початку десь помилилися, я спробував з'ясувати, де. Навіщо ви мене в чомусь намагаєтесь переконати, якщо я знаю, що кордони насправді не закриті? Я за останні три роки кілька разів був за кордоном, мені обидва рази підписували відповідні документи, але в принципі нічого складного. Ну і що далі?
boon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:17 Ссылку на решение Суда. У вас же правовое государство? Или вы и тут СССР косплэете?
Ви не розумієте мене - я не розумію вас. Я мабуть настільки відучив себе від російської, що не можу вас зрозуміти. Просто ви пишите одне - а факти інші. CCCP - це Combined Community Codec Pack?
Mitch
Патриций форума
Контактна інформація:

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Повідомлення Mitch »

boon42rus, якось так:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА  - щобля.jpg
Mitch
Патриций форума
Контактна інформація:

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Повідомлення Mitch »

boon42rus писав: 16 вересня 2025, 21:08 Тут написано за коррупцию. Mitch, писал про зраду.
Ви до кінця дочитайте. А з іншого боку корупція - це що, не зрада???
Yohohomo
Почетный форумчанин
Контактна інформація:

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!

Повідомлення Yohohomo »

Mitch писав: 17 вересня 2025, 08:42 Ви до кінця дочитайте. А з іншого боку корупція - це що, не зрада???
Та це ж росіяни! Вони фонд боротьби з корупцією внесли до держзрадників та іноагентів. Тобто, хто бореться з корупцією на Росії - той держзрадник :D :bravo:
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Новини в Україні та світі”