Купити берети
-
MissA
- Старий знайомий
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- Контактна інформація:
Купити берети
Для мене хороший головний убір — це не просто річ, яка має захищати від холоду чи вітру, а ще й повноцінна частина образу. Саме тому, коли шукала новий берет, звертала увагу не тільки на матеріал, а й на форму, колір та те, наскільки легко його можна комбінувати з уже наявним одягом. У магазині Fortune знайшла дуже вдалий для себе варіант www.fortune.com.ua/golovni-ubori/bereti Берет виглядає стильно, але при цьому не надто химерно, тому його легко носити навіть із досить простим повсякденним одягом. Мені подобається, що він одразу робить образ більш цікавим. Навіть якщо вдягнути звичайне пальто, джинси та черевики, з беретом усе виглядає значно продуманіше. Приємно здивувала і якість виконання. Матеріал комфортний, форма добре тримається, краї та шви зроблені акуратно. Берет не виглядає так, ніби його можна носити лише один сезон. Навпаки, думаю, що за правильного догляду він довго залишатиметься в гарному стані. Ще один плюс — зручна посадка. Він не спадає при русі та не створює відчуття, що головний убір занадто тісний. Замовлення в Fortune теж залишило позитивне враження. Сподобалося, що можна спокійно вибрати потрібну модель серед різних варіантів головних уборів та аксесуарів. Загалом це саме та покупка, яка вдало доповнила мій гардероб. Тепер хочеться спробувати ще один берет в іншому відтінку.
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 1 Відповіді
- 723 Перегляди
-
Останнє повідомлення lvivskyi2000
-
- 0 Відповіді