Будинок престарілих для лежачих хворих Львів

Оголошення про купівлю різноманітних речей, пошук продавців певних товарів
Відповісти
vera vip
Відвідувач
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Повідомлення vera vip »

Підкажіть, будь ласка, хто вже стикався з доглядом за лежачою літньою людиною? Після операції дідусеві стало важко пересуватися, і вдома організувати нормальний цілодобовий догляд виявилося майже нереально. Потрібна допомога буквально в усьому — від гігієни та харчування до зміни положення тіла й постійного нагляду. Не хочеться віддавати його в перше місце, яке трапиться, тому буду вдячна за реальні відгуки: як персонал ставиться до лежачих постояльців, чи справді за ними доглядають і як проходить адаптація?
Avrora
Постійний гість
Контактна інформація:

Повідомлення Avrora »

vera vip писав: 26 серпня 2026, 14:32 Підкажіть, будь ласка, хто вже стикався з доглядом за лежачою літньою людиною? Після операції дідусеві стало важко пересуватися, і вдома організувати нормальний цілодобовий догляд виявилося майже нереально. Потрібна допомога буквально в усьому — від гігієни та харчування до зміни положення тіла й постійного нагляду. Не хочеться віддавати його в перше місце, яке трапиться, тому буду вдячна за реальні відгуки: як персонал ставиться до лежачих постояльців, чи справді за ними доглядають і як проходить адаптація?
У нашій родині була дуже схожа ситуація з бабусею, тому розумію, наскільки це виснажує. Спочатку теж намагалися організувати все вдома, але зрозуміли, що без допомоги не обійтися. Я переглядала різні варіанти, шукала будинок престарілих для лежачих хворих Львів, порівнювала умови, а зрештою обрали «Джерело». Бабусі допомагають із повсякденним доглядом, харчуванням та іншими необхідними процедурами, персонал постійно поруч. Для мене це стало великим полегшенням, бо тепер не потрібно переживати, що вона залишилася сама без допомоги, коли хтось із родини не може приїхати.
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Купляю”