Будинок престарілих у Харкові
- Avrora
- Постійний гість
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- Контактна інформація:
Можливо, хтось підкаже з власного досвіду, як обирали місце для літньої людини, якщо залишатися самій вдома їй уже важко? У моєї бабусі немає потреби в лікарні, але останнім часом вона стала часто забувати про побутові справи, може цілий день нічого не приготувати собі, а вночі іноді прокидається й телефонує рідним. Ми живемо в різних районах, тому постійно чергувати біля неї не виходить. Не хочеться приймати рішення лише за відгуками в інтернеті, тому цікаво почути, як це було у тих, хто реально проходив через таку ситуацію.
У нас із бабусею вийшло приблизно так само, тільки ми довго намагалися не змінювати її звичний спосіб життя. Коли зрозуміли, що постійні дзвінки й поїздки вже не вирішують проблему, почали дивитися варіанти з проживанням і доглядом. Зупинилися на «Затишному Домі». Будинок престарілих Затишний Дім у Харкові спочатку обрали як пробний варіант, бо не знали, як бабуся взагалі відреагує на переїзд. Вона кілька днів порівнювала все з домашніми умовами, зате потім втягнулася в новий розпорядок і стала спокійнішою. Мені теж стало легше: тепер не треба весь день думати, чи вона поїла, чи впоралася з домашніми справами і що буде, якщо їй раптом стане потрібна допомога. Я приїжджаю, ми спілкуємося, а не займаємося постійним вирішенням побутових проблем.Avrora писав: Вчора, 16:12 Можливо, хтось підкаже з власного досвіду, як обирали місце для літньої людини, якщо залишатися самій вдома їй уже важко? У моєї бабусі немає потреби в лікарні, але останнім часом вона стала часто забувати про побутові справи, може цілий день нічого не приготувати собі, а вночі іноді прокидається й телефонує рідним. Ми живемо в різних районах, тому постійно чергувати біля неї не виходить. Не хочеться приймати рішення лише за відгуками в інтернеті, тому цікаво почути, як це було у тих, хто реально проходив через таку ситуацію.
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 1 Відповіді
- 272 Перегляди
-
Останнє повідомлення Avrora
-
- 1 Відповіді