Пансіонат для лежачих хворих та інвалідів
- Avrora
- Постійний гість
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- Контактна інформація:
Підкажіть, будь ласка, куди в Харкові можна звернутися, якщо літній родич після хвороби майже не встає з ліжка і потребує постійної допомоги? Самостійно організувати догляд уже дуже складно, тому розглядаємо варіант пансіонату. Хотілося б почути реальні відгуки: чи справді персонал постійно поруч, як організовані харчування та гігієнічний догляд, чи стежать за станом здоров’я і чи можна відвідувати родича без проблем? Буду вдячна тим, хто вже мав подібний досвід.
У нас була схожа ситуація з близькою людиною, тому розумію, наскільки непросто прийняти таке рішення. Ми зупинилися на будинку для людей похилого віку «Турбота та Затишок». Перед оформленням я приїхала особисто, подивилася кімнату та поговорила з працівниками, бо для мене важливо було зрозуміти, як усе відбувається на практиці. Якщо потрібен пансіонат для лежачих хворих та інвалідів, тут нас влаштувало те, що персонал допомагає з повсякденним доглядом, харчуванням і стежить за самопочуттям постояльця. Спочатку я дуже переживала, але з часом побачила, що родич отримує необхідну увагу і поступово звик до нового місця. Є спокійна територія, можливість відпочивати на свіжому повітрі, а працівники нормально відповідають на запитання. Тому особисто в мене від «Турбота та Затишок» залишилося позитивне враження.Avrora писав: Сьогодні, 02:51 Підкажіть, будь ласка, куди в Харкові можна звернутися, якщо літній родич після хвороби майже не встає з ліжка і потребує постійної допомоги? Самостійно організувати догляд уже дуже складно, тому розглядаємо варіант пансіонату. Хотілося б почути реальні відгуки: чи справді персонал постійно поруч, як організовані харчування та гігієнічний догляд, чи стежать за станом здоров’я і чи можна відвідувати родича без проблем? Буду вдячна тим, хто вже мав подібний досвід.