Дитяче харчування

Кулинарный раздел: рецепты, блюда, советы, приготовления
Відповісти
Avrora
Постійний гість
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Дитяче харчування

Повідомлення Avrora »

Мами, хочу трохи розібратися з дитячим харчуванням. У магазині стільки різних варіантів, що іноді стою біля полиці й не знаю, що взяти. Не хочеться купувати навмання, особливо коли дитина може щось не прийняти. Цікаво, що ви зазвичай берете своїм малюкам і чи є продукція, до якої постійно повертаєтесь?
vera vip
Відвідувач
Контактна інформація:

Дитяче харчування

Повідомлення vera vip »

Avrora писав: 26 серпня 2026, 17:33 Мами, хочу трохи розібратися з дитячим харчуванням. У магазині стільки різних варіантів, що іноді стою біля полиці й не знаю, що взяти. Не хочеться купувати навмання, особливо коли дитина може щось не прийняти. Цікаво, що ви зазвичай берете своїм малюкам і чи є продукція, до якої постійно повертаєтесь?
Я теж спочатку купувала різні продукти й дивилася, що донька їстиме охочіше. Потім спробувала дитяче харчування Малютка, і воно поступово стало одним із наших звичних варіантів. Мені подобається, що можна підібрати продукцію відповідно до віку, а не брати все однакове. Часто купую каші, іноді беру інші продукти з лінійки — дивлюся вже за потребами дитини. Для мене зручно, що Малютка продається у звичайних магазинах, тому не треба спеціально замовляти чи шукати її по місту.
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “О вкусненьком!”