Дитяче харчування
- Avrora
- Постійний гість
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- Контактна інформація:
Дитяче харчування
Мами, хочу трохи розібратися з дитячим харчуванням. У магазині стільки різних варіантів, що іноді стою біля полиці й не знаю, що взяти. Не хочеться купувати навмання, особливо коли дитина може щось не прийняти. Цікаво, що ви зазвичай берете своїм малюкам і чи є продукція, до якої постійно повертаєтесь?
Дитяче харчування
Я теж спочатку купувала різні продукти й дивилася, що донька їстиме охочіше. Потім спробувала дитяче харчування Малютка, і воно поступово стало одним із наших звичних варіантів. Мені подобається, що можна підібрати продукцію відповідно до віку, а не брати все однакове. Часто купую каші, іноді беру інші продукти з лінійки — дивлюся вже за потребами дитини. Для мене зручно, що Малютка продається у звичайних магазинах, тому не треба спеціально замовляти чи шукати її по місту.Avrora писав: 26 серпня 2026, 17:33 Мами, хочу трохи розібратися з дитячим харчуванням. У магазині стільки різних варіантів, що іноді стою біля полиці й не знаю, що взяти. Не хочеться купувати навмання, особливо коли дитина може щось не прийняти. Цікаво, що ви зазвичай берете своїм малюкам і чи є продукція, до якої постійно повертаєтесь?
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 2 Відповіді
- 706 Перегляди
-
Останнє повідомлення Ivan_Petrovich
-
- 1 Відповіді