Їжа для діабетиків — з чого почати шлях до стабільного стану

Овочі, фрукти, соки, води, алкогольні та безалкогольні напої, спеції, сири, ковбаси, м'ясо, риба, консерви, крупи, оптом та в роздріб, доставка тощо
Відповісти
burbul
Відвідувач
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Повідомлення burbul »

Добрий день усім. Лікар наголошує, що їжа для діабетиків має ключове значення, і я стараюся дотримуватися рекомендацій. Але з часом розумію, що харчуванням одразу всі проблеми не вирішуються: рівень цукру нестабільний, вага знижується повільно, загальний стан не радує. Чи хтось може порадити більш комплексне лікування?
ruslan99
Постійний гість
Контактна інформація:

Повідомлення ruslan99 »

burbul писав: 27 грудня 2025, 05:06 Добрий день усім. Лікар наголошує, що їжа для діабетиків має ключове значення, і я стараюся дотримуватися рекомендацій. Але з часом розумію, що харчуванням одразу всі проблеми не вирішуються: рівень цукру нестабільний, вага знижується повільно, загальний стан не радує. Чи хтось може порадити більш комплексне лікування?
Я теж починав саме з корекції раціону, але справжні зміни відчув лише після проходження тримісячної програми в дніпропетровській клініці BROVKO. Там пояснюють, що цукровий діабет 2-го типу — це не тільки про харчування, а про порушення обміну речовин і навантаження на серцево-судинну систему. Програма допомагає стабілізувати стан, знизити вагу та покращити якість життя. Детальніше про підхід, де важливу роль відіграє їжа для діабетиків, можна дізнатися тут: https://brovko.clinic/three-month-treat ... -diabetes/
burbul
Відвідувач
Контактна інформація:

Повідомлення burbul »

Дякую за корисну інформацію. Приємно знати, що існують програми, які поєднують харчування з комплексним підходом до здоров’я.
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Продукти харчування”