ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
- MasteroN
- Патриций форума
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Olga76, ця тема, яка підіймалася ще у 2014-му році, не про це.
Правила Форуму Донбасу | Наша медіа-група: Технічний портал | Постапокаліптичний портал | Гумористичний блог
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
чекаємо перемоги та звільнення українських територій
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Бачите, як все змінилось? За такі слова Ви на своїй Батьківщині тепер можете статтю отримати, за подібне у вас вже кенселять активно. Чи не так? Політика Вашої держави тепер трішки інакша: Донбас росії потрібен. А тепер подивимось на інший бік: куди бігли мешканці не окупованого Донбасу після того, як Ваша терористична армія почала наносити ракетні удари і що вони при цьому казали? Нагадати лютий-березень 2022-го року? Або самі пошукаєте? Бачу, VPN у Вас є, тому можете самі пошукати, на ненависному в Вашій терористичній країні YouTube.
Правила Форуму Донбасу | Наша медіа-група: Технічний портал | Постапокаліптичний портал | Гумористичний блог
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Я завжди казав і буду казати, що мі з вами, росіянами, різні. Для вас перемога - це знищення цілих населених пунктів та взяття їх руїн під свій контроль. Для нас перемога - це знищення вашої терористичної армії, її складів з боєприпасами та літаками. Ви так не можете, ви можете тільки перемагати цивільних, які не становлять ніякої загрози для вашої країни. Я бачу, що ви дуже радісно зустріли обстріл Києва кілька днів тому. Добре відсвяткували? Все ж таки цілий під'їзд 9-поверхового будинку за один раз знищили. Як вам?
- Mitch
- Патриций форума
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
MasteroN, ніхто в Україні не сумнівається в цьому, друже. У росіян прошиті мізки, навіть ліберали топлять за те, що погано вбивати "рускіх мальчіков в трусіках", це п*здець просто 

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Чи розуміють вони це? Та що з ними балакати? В бан їх усіх! Вони не розуміють, що несуть в Україну горе, смерть, голод та руйнування. Що їм пояснювати?MasteroN писав: 21 червня 2025, 10:58 Для вас перемога - це знищення цілих населених пунктів та взяття їх руїн під свій контроль.

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Так. Тому я раджу їх не дивитися та не рівнятися з їхньою позицію.Mitch писав: 02 липня 2025, 22:42 навіть ліберали топлять за те, що погано вбивати "рускіх мальчіков в трусіках",
-
- Почетный форумчанин
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Ничего не изменилось. Как был не нужен Донбасс, так и не нужен. Это своего рода наказание. Не хотите вести себя адекватно, придется расстаться с частью территории. Не доходит? Значит еще кусочек минус.MasteroN писав: 21 червня 2025, 10:53 Видите, как все изменилось? За такие слова вы на своей Родине теперь можете статью получить, за подобное у вас уже кенселят активно. Не так ли? Политика вашего государства теперь чуточку иная: Донбасс России нужен. А теперь посмотрим на другую сторону: куда бежали жители не оккупированного Донбасса после того, как ваша террористическая армия начала наносить ракетные удары и что они при этом говорили? Напомнить февраль-март 2022-го года? Или сами поищете? Вижу, VPN у вас есть, поэтому можете сами поискать, на ненавистном в вашей террористической Стране YouTube.
А жители бежали в обе стороны. Так-то у нас границы не закрыты, любой гражданин Украины может через другие страны вернуться на Украину. Это в таких "свободных" странах как у вас границы закрыты.
Прям как в совке. Один телеканал, границы зарыты, за неправильное мнение тюрьма.
-
- Почетный форумчанин
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Пока ВСУ будет свои города превращать в "фортецы" и прятаться в жилых домах, у нас не будет выбора кроме как уничтожать ваших солдат в этих домах.MasteroN писав: 21 червня 2025, 10:58 Я всегда говорил и буду говорить, что МИ с вами, русскими, разные. Для вас победа - это уничтожение целых населенных пунктов и взятие их руин под свой контроль. Для нас победа - это уничтожение вашей террористической армии, ее складов с боеприпасами и самолетами. Вы так не можете, вы можете только побеждать гражданских, которые не представляют никакой угрозы для вашей страны. Я вижу, что вы очень радостно встретили обстрел Киева несколько дней назад. Хорошо отпраздновали? Все же целый подъезд 9-этажного дома за один раз уничтожили. Как вам?
Ничего у вас не шевелится когда ВСУ ППД устраивают в садиках и школах? Все устраивает?
В Киеве подъезд или промахнулись, или сбитая ПВО прилетело.
Что такое воевать с гражданскими, вы можете посмотреть в Газе. Около 100 тысяч мирных жителей уничтожено. Из двух миллионов. Т.е. 5% населения. Это если проецировать на Украину, то евреи бы убили 2 миллиона мирных жителей.
Вас жалеют. И в принципе это правильно.
- Mitch
- Патриций форума
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Адекватно - це жити в лайні, під тотальним контролем, без нормальної соціальної інфраструктури, зі свавіллям влади та правоохоронних органів? Слухайте, у мене теж є друзі на росії і я прекрасно знаю, як там що у вашій країні відбувається, тож давайте не будемоboon42rus писав: 16 вересня 2025, 11:45 Не хотите вести себя адекватно, придется расстаться с частью территории. Не доходит? Значит еще кусочек минус.

Покажіть, де у нас закриті кордони, пруфи є чиboon42rus писав: 16 вересня 2025, 11:45 А жители бежали в обе стороны. Так-то у нас границы не закрыты, любой гражданин Украины может через другие страны вернуться на Украину. Это в таких "свободных" странах как у вас границы закрыты.
Прям как в совке. Один телеканал, границы зарыты, за неправильное мнение тюрьма.
Скільки у нас телеканалів, рахувати вмієте?
Наведіть приклад, кого в Україні останній раз посадили за "нєправільноє мнєніє", пруфи, пруфи, пруфи.
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Іноді мені здається, що Ви вдало прикидаєтеся додіком, але не є їм насправді, оскільки чудово розумієте, що те, що роблять рашисти - це військові злочини і вашій країні рано чи пізно доведеться за це відповідати. Власне, це вже відбувається. Наведіть реальні приклади, не з ваших локальних інформаційних помийок, а краще - з соціальних мереж, X там чи Facebook. Я можливо щось пропустив? Пошук нічого конкретного на знаходить. Чому? Хм, давайте розбиратися, якщо вже підняли цю тему.boon42rus писав: 16 вересня 2025, 11:54 Пока ВСУ будет свои города превращать в "фортецы" и прятаться в жилых домах, у нас не будет выбора кроме как уничтожать ваших солдат в этих домах.
Ничего у вас не шевелится когда ВСУ ППД устраивают в садиках и школах? Все устраивает?
В Киеве подъезд или промахнулись, или сбитая ПВО прилетело.
До чого тут Газа та євреї? Ми тут про інше розмовляємо. Хочете про Газу поговорити - створюйте окрему тему.boon42rus писав: 16 вересня 2025, 11:54 Что такое воевать с гражданскими, вы можете посмотреть в Газе. Около 100 тысяч мирных жителей уничтожено. Из двух миллионов. Т.е. 5% населения. Это если проецировать на Украину, то евреи бы убили 2 миллиона мирных жителей.
Вас жалеют. И в принципе это правильно.
-
- Почетный форумчанин
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Несколько миллионов украинцев жили на территории России еще до 2022-го года. Миллионы живут сейчас. Добровольно. Сутками сидят в Шереметьево на фильтрации что-бы попасть. Если у нас дерьмо, вы мухи что-ли навозные что сюда слетаетесь?Mitch писав: 16 вересня 2025, 12:19 Адекватно-это жить в дерьме, под тотальным контролем, без нормальной социальной инфраструктуры, с произволом властей и правоохранительных органов? Слушайте, у меня тоже есть друзья на России и я прекрасно знаю, как там что в вашей стране происходит, поэтому давайте не будем мы в Украине нормально жили, пока вы на нас не напали. И вы в своем дерьме нормально жили, мы же вас не трогали?
Конечно.Mitch писав: 16 вересня 2025, 12:19 Покажите, где у нас закрыты границы, пруфы есть ли ?
Сколько у нас телеканалов, считать умеете?
Приведите пример, кого в Украине последний раз посадили за "неправильное мнение", пруфы, пруфы, пруфы.
С 24 февраля 2022 го у вас один новостной телеканал. https://ru.wikipedia.org/wiki/Единые_новости
Тогда же запретили покидать страну всем мужчинам призывного возраста.
За неправильное мнение, ну например депутата Дубинского.
-
- Почетный форумчанин
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Кушайте не обляпайтесь.MasteroN писав: 16 вересня 2025, 12:34 Іноді мені здається, що Ви вдало прикидаєтеся додіком, але не є їм насправді, оскільки чудово розумієте, що те, що роблять рашисти - це військові злочини і вашій країні рано чи пізно доведеться за це відповідати. Власне, це вже відбувається. Наведіть реальні приклади, не з ваших локальних інформаційних помийок, а краще - з соціальних мереж, X там чи Facebook. Я можливо щось пропустив? Пошук нічого конкретного на знаходить. Чому? Хм, давайте розбиратися, якщо вже підняли цю тему.
https://www.amnesty.org/en/latest/news/ ... civilians/
В ваших информационных помойках копаться не буду. Уж извините. Брезгую.
Это пример как себя ведут при геноциде. У вас просто случайные жертвы. У вас в ДТП в некоторые годы гибнет больше чем от войны.MasteroN писав: 16 вересня 2025, 12:34 До чого тут Газа та євреї? Ми тут про інше розмовляємо. Хочете про Газу поговорити - створюйте окрему тему.
Вы хотели войны, вы ее получили, чего жаловаться? Вас и так к счастью жалеют.
- Mitch
- Патриций форума
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Я відкрию вам жахливу таємницю, можливо ви не знали або не читали, бо не вмієте: це телемарафон, ТЕЛЕМАРАФОН, Карле, це об'єднання кількох телевізійних каналів (наразі їх п'ять), де показують спільні новини. Поясніть, бо я вас як не розумів - так і не розумію, ваші слова:boon42rus писав: 16 вересня 2025, 12:38 Конечно.
С 24 февраля 2022 го у вас один новостной телеканал. https://ru.wikipedia.org/wiki/Единые_новости
А виявляється не один, і не телеканал. Поясніть, будь ласка, навіщо ви розповсюджуєте фейки на сайті, де користувачі легко можуть перевірити достовірність ваших слів?
Далі, ви написали:
А тепер пишите:
"Кордони закриті" та "заборона чоловікам призовного віку покидати країну" - це не одне й те ж саме, розумієте це чи ні? Можливо, ви плутаєте, що у нас літаки за кордон не літають та потяги погано їздять через постраждалу інфраструктуру? Це правда, якщо треба виїхати кудись - треба розраховувати або на власний транспорт, або купувати квитки на автобус.boon42rus писав: 16 вересня 2025, 12:38 Тогда же запретили покидать страну всем мужчинам призывного возраста.
Далі, ви написали:
А потім у приклад приводите Дубінського, якого судять за державну зраду, провина якого доведена та доказів проти нього більш ніж достатньо.
Що ви несете?

-
- Почетный форумчанин
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Все верно. Прямо как в СССР. Тогда тоже было несколько телеканалов но все показывали одни новости.Mitch писав: 16 вересня 2025, 12:57 Я відкрию вам жахливу таємницю, можливо ви не знали або не читали, бо не вмієте: це телемарафон, ТЕЛЕМАРАФОН, Карле, це об'єднання кількох телевізійних каналів (наразі їх п'ять), де показують спільні новини. Поясніть, бо я вас як не розумів - так і не розумію, ваші слова:
Вместо пути в Европу строите заскорузный совок.
В сухом остатке для мужской часть населения призывного возраста границы закрыты. Нужно получать аналог совковой выездной визы.Mitch писав: 16 вересня 2025, 12:57 "Кордони закриті" та "заборона чоловікам призовного віку покидати країну" - це не одне й те ж саме, розумієте це чи ні? Можливо, ви плутаєте, що у нас літаки за кордон не літають та потяги погано їздять через постраждалу інфраструктуру? Це правда, якщо треба виїхати кудись - треба розраховувати або на власний транспорт, або купувати квитки на автобус.
Ничего там вашу гордость не жмет? Свободолюбивую. В стойло загнали вы даже не пикнете.
Державная зрада? Где приговор суда? Дайте ссылку.Mitch писав: 16 вересня 2025, 12:57 А потім у приклад приводите Дубінського, якого судять за державну зраду, провина якого доведена та доказів проти нього більш ніж достатньо.
Що ви несете?
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
https://espreso.tv/suspilstvo-apelyatsi ... orushennya
https://babel.ua/news/113789-apelyaciya ... porushenni
https://24tv.ua/dubinskiy-viznaniy-vinn ... a_n2711805
https://novynarnia.com/2024/09/16/pravo ... erzhzradi/
https://lb.ua/society/2024/12/20/651237 ... rdepa.html
https://suspilne.media/906935-nardep-du ... korupcieu/
https://glavcom.ua/country/criminal/spr ... 20743.html
https://www.radiosvoboda.org/a/news-dub ... 60417.html
boon42rus, Ви взагалі шукати хоч щось вмієте? Ну хоч щось знайти можете?

- Mitch
- Патриций форума
- Контактна інформація:
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
До чого тут СРСР взагалі, я не розумію? Я вам кажу, що Телемарафон Єдині новини - це не канал, це кілька окремих каналів, які показують спільні новини, але існують окремо. Тобто на одному каналі можна побачити новини від кореспондентів з інших каналів, чого раніше ніколи не було через конкуренцію. Канали залишилися різними і у них різне наповнення: десь показують серіали, десь фільми, десь і те, і інше, десь є ще розважальні програми тощо.boon42rus писав: 16 вересня 2025, 18:36 Все верно. Прямо как в СССР. Тогда тоже было несколько телеканалов но все показывали одни новости.
Вместо пути в Европу строите заскорузный совок.
Вигадайте ще щось, а я почитаю. Ви вже якийсь один варіант оберіть: кордони закриті, закриті для призовників, закриті для усіх чоловіків, я вас не розумію, що ви несете?boon42rus писав: 16 вересня 2025, 18:36 В сухом остатке для мужской часть населения призывного возраста границы закрыты. Нужно получать аналог совковой выездной визы.
Ничего там вашу гордость не жмет? Свободолюбивую. В стойло загнали вы даже не пикнете.

А самі шукати не вмієте? Взагалі-то, Дубінському 14 років дали. Апеляція не допомогла. Отже, сидіти Буратіно буде ще довго.
ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Взагалі-то військовий стан передбачає заборону на виїзд за кордон. Якби ви не напали - ми б і далі нормально їздили, а подібні закиди - це суцільна маячня. Самі на нас напали і самі тепер глузуєте, совісті немає взагалі? Чи де ви, а де совість, дебіли бл*ть, кончені.boon42rus писав: 16 вересня 2025, 18:36 В сухом остатке для мужской часть населения призывного возраста границы закрыты.

ДОНБАСС ТРЕБУЕТ МИРА!!!
Ні, не випадкові. Ви б'єте по цивільних і часто самі в цьому зізнаєтесь. Мета вашої недокраїни - знищити нас, українців, бо ми вам заважаємо у ваших імперських поглядах. Вам по телевізору розповідають про те, що Україна - це частина Росії, хоча це не так. Україна старша за Росію, у України багатша історія, культура, навіть кухня. Це вас бісить.
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 3340 Перегляди
-
Останнє повідомлення acontinent
-
- 4 Відповіді