Обстановка в Покровську

Форум города Покровск (Покровский форум). Обсуждение новостей и событий, происходящих в городе, различные разговоры и общение
Відповісти
Mitch
Патриций форума
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Обстановка в Покровську

Повідомлення Mitch »

Місто Покровськ (в минулому - Красноармійськ) було звільнено від сепаратистів та рашистів ще в 2014-му році. Місто не вдалося захопити та перетворити його мешканців на слухняне рашиське бидло. Нажаль, зараз, під час повномасштабного вторгнення росії до України це місто опинилося на лінії бойового зіткнення. З 24-го лютого 2022-го року місто регулярно обстрілюють російські війська, знищуючи при цьому цивільне населення та інфраструктуру. Як відомо, в такий спосіб вже вщент знищили такі міста, як Бахмут, Селидове, Мар'їнку, Курахове, Маріуполь та інші, не тільки на Донеччині, а й на Луганщині. І ось чергове звичайне місто, мешканці якого нічого поганого росії не зробили. Його рівняють із землею щодня.

Мене особисто з цим містом пов'язує те, що мій кум родом з цього міста. Тому я раніше там бував дуже багато разів і воно для мене теж в якісь мірі рідне місто.

Хто виїхав з Покровська? Кому є що розповісти про обстановку у місті? Публікуємо фото, відео тощо.

Покровськ - це Україна!
Обстановка в Покровську - _donetska_oblast_osin_2024.jpg
Mitch
Патриций форума
Контактна інформація:

Обстановка в Покровську

Повідомлення Mitch »

Як відбувається евакуація з Покровська та які проблеми при цьому виникають:
Відповісти

Повернутись до “Покровск (Красноармейск)”