Де знайти школу танців з різними напрямками? Потрібна порада!
-
- Наблюдатель
- Контактная информация:
Привіт всім! Уже давно шукаю хорошу школу танців, де можна було б спробувати різні стилі та напрямки. Хочу знайти місце з досвідченими викладачами і приємною атмосферою. Підкажіть, може хтось знає, куди краще звернутися? Буду вдячна за ваші рекомендації!
Привіт! Рекомендую звернути увагу на школу танців Freedom у Дніпрі. Я сама вже давно займаюся тут і дуже задоволена. У них широкий вибір танцювальних стилів і напрямків, а викладачі просто супер – допоможуть знайти свій стиль та розкрити талант. Також атмосфера тут дуже дружня, тож це ідеальне місце для розвитку. Якщо цікавить, ось їхній сайт: https://freedom.dp.ua/.
У них, до речі, зараз стартує новий набір, тому є можливість записатися на безкоштовне пробне заняття. Думаю, тобі сподобається!
У них, до речі, зараз стартує новий набір, тому є можливість записатися на безкоштовне пробне заняття. Думаю, тобі сподобається!
-
- Наблюдатель
- Контактная информация:
Дякую за пораду! Обов'язково подивлюся і, можливо, спробую записатися на пробне заняття!