Міжнародна доставка в Україну: порада від досвідчених користувачів

Частные академии, бухгалтерские, автомобильные и компьютерные курсы, сфера ускоренного обучения
Відповісти
burbul
Посетитель
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Повідомлення burbul »

Хлопці, привіт! Порадьте, будь ласка, надійну службу міжнародної доставки в Україну. Потрібно вислати речі батькам, але хочу бути впевненим у строках та якості доставки. Цікавить також різниця між авіа та морською відправкою — хто що використовував?
ruslan99
Постоянный гость
Контактна інформація:

Повідомлення ruslan99 »

burbul писав: 11 грудня 2025, 02:02 Хлопці, привіт! Порадьте, будь ласка, надійну службу міжнародної доставки в Україну. Потрібно вислати речі батькам, але хочу бути впевненим у строках та якості доставки. Цікавить також різниця між авіа та морською відправкою — хто що використовував?
burbul, можу сміливо рекомендувати Meest Канада. Вони вже багато років працюють із вантажами до України, сервіс чіткий і передбачуваний. Глянь їхню сторінку: https://ca.meest.com/uk/services/servic ... to-ukraine

Meest Corporation Inc. доставляє посилки прямо на адресу отримувачів по всій Україні, що дуже зручно. Якщо хочеш швидку доставку, бери авіа — вона займає приблизно 5–10 робочих днів. Якщо ж справа не горить, морська доставка буде вигіднішою і триває близько 6–8 тижнів.

Я особисто користувався вже тричі, і кожного разу все приходило в нормі. Трекінг працює адекватно, підтримка відповідає швидко. Для мене важливо, що сервіс стабільний — без сюрпризів чи прихованих умов.
burbul
Посетитель
Контактна інформація:

Повідомлення burbul »

Ось такого відгуку й чекав. Перейшов за посиланням — дійсно, усе доступно пояснено. Буду відправляти через Meest.
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Разное”