Привіт! Думаю використовувати таргетовану рекламу в соцмережах для тестування нового продукту

RichardKOUS
Наблюдатель
Контактная информация:

Привіт! Думаю використовувати таргетовану рекламу в соцмережах для тестування нового продукту

Сообщение RichardKOUS » 21 окт 2024, 12:51

Привіт! Думаю використовувати таргетовану рекламу в соцмережах для тестування нового продукту. Хтось уже робив таке? Наскільки реально збільшити продажі через цей канал? Хотілося б почути про ваш досвід, що спрацювало, а що - ні. Буду радий будь-яким відгукам!

Patrickon
Наблюдатель
Контактная информация:

Сообщение Patrickon » 21 окт 2024, 14:48

Якщо думаєте про те, як ефективно просувати свої послуги з ремонту, можу порекомендувати таргетовану реклама в инстаграм. Я нещодавно зіткнувся з подібним завданням і знайшов чудову команду - UAA Team. Вони допомогли налаштувати рекламу так, щоб вона приваблювала саме зацікавлених людей. Це реально дало приріст клієнтів і замовлень. Якщо хочете спробувати, ось їхній сайт: реклама в соцмережах. Перевірено на особистому досвіді!

Вернуться в «Ремонт квартир и домов»