Детский синтезатор

Музичні інструменти та акустика в асортименті, гітари, барабани, синтезатори, мікрофони, колонки, підсилювачі, спеціальна техніка для організації та проведення концертів тощо
Відповісти
Waselissa
Постійний гість
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Детский синтезатор

Повідомлення Waselissa »

На подарок для сына хочу купить. Ребенку 9 лет, так что нужен синтезатор с неплохим функционалом, а не игрушка)
Dana25
Новенький
Контактна інформація:

Детский синтезатор

Повідомлення Dana25 »

Посмотрите обзоры в ютубе, у Вас тогда сложится мнение и будете знать, что лучше купить. Лично я так поступаю, когда не могу определиться.
LarisaLapikova
Постійний гість
Контактна інформація:

Детский синтезатор

Повідомлення LarisaLapikova »

В таком возрасте можно покупать не просто игрушку, а нормальный детский синтезатор для обучения. Если есть хоть маленький талант и большое желание, думаю все у вас получиться) Главное понимать, что ничего в жизни не дается просто. И что бы научиться хотя бы азам, придется неплохо так постараться.
Зображення
Sawwa
Старий знайомий
Контактна інформація:

Детский синтезатор

Повідомлення Sawwa »

Waselissa писав:На подарок для сына хочу купить. Ребенку 9 лет, так что нужен синтезатор с неплохим функционалом, а не игрушка)
Такая статья не только дает всесторонний обзор технологии синтезаторов, но также дает ценную информацию о различных типах, доступных сегодня на рынке www.lifepeople.info Что отличает эту статью, так это ее способность найти баланс между техническими деталями и доступностью, что делает ее отличным ресурсом как для новичков, так и для опытных энтузиастов. Являетесь ли вы музыкантом, или просто интересуетесь внутренним устройством музыкальных инструментов, эту статью необходимо прочитать.
MissA
Старий знайомий
Контактна інформація:

Детский синтезатор

Повідомлення MissA »

Такая статья не только дает всесторонний обзор технологии синтезаторов, но также дает ценную информацию о различных типах, доступных сегодня на рынке www.lifepeople.info Что отличает эту статью, так это ее способность найти баланс между техническими деталями и доступностью, что делает ее отличным ресурсом как для новичков, так и для опытных энтузиастов. Являетесь ли вы музыкантом, или просто интересуетесь внутренним устройством музыкальных инструментов, эту статью необходимо прочитать.
Пригожий
Відвідувач
Контактна інформація:

Детский синтезатор

Повідомлення Пригожий »

А в такому віці ще не зарано? Моя дитина також піде в музичну школу. Поки що не знаю, який інструмент обрати.
Венера
Відвідувач
Контактна інформація:

Детский синтезатор

Повідомлення Венера »

А дивлюсь такі товари в магазині JAM, потрібна Midi клавіатура для дитини. Можете пошукати потрібні інструменти музичні тут. Магазин пропонує відмінний вибір та вигідні умови для придбання. Доставляють замовлення по всій Україні.
Olga76
Старий знайомий
Контактна інформація:

Детский синтезатор

Повідомлення Olga76 »

Я свого сина теж почала знайомити з музикою саме у 9 років — чудовий вік для старту! Раджу звернути увагу на синтезатори з мінімум 61 клавішою та динамічною клавіатурою. Це вже не іграшка, а повноцінний інструмент для навчання. У Yamaha чи Casio є гарні моделі з навчальними функціями — вони не перевантажені, але дають простір для розвитку. Головне — щоб було цікаво, тоді дитина сама тягнеться до гри 😊
Пригожий
Відвідувач
Контактна інформація:

Детский синтезатор

Повідомлення Пригожий »

Справді музичні інструменти потрібно уважно обирати
Инна Тихомирова
Активіст
Контактна інформація:

Детский синтезатор

Повідомлення Инна Тихомирова »

Пригожий писав: 13 січня 2026, 10:43 Справді музичні інструменти потрібно уважно обирати
А хіба зараз це так важко зробити? Є багато профільних магазинів як на мене....
Дмитриевский Арсений
Відвідувач
Контактна інформація:

Детский синтезатор

Повідомлення Дмитриевский Арсений »

Инна Тихомирова писав: 14 січня 2026, 09:15 А хіба зараз це так важко зробити? Є багато профільних магазинів як на мене....
В принципі так. Просто кожен з нас має на меті обрати магазин із гарним асортиментом, розумними цінами та якісним обслуговуванням. Хіба не так? Мені здається, що дуже зручно обирати музичні інструменти в Україні через профільний інтернет-магазин МОНО І СТЕРЕО . Працює він не перший рік і встиг себе найкращим чином зарекомендувати
DI2708
Новенький
Контактна інформація:

Детский синтезатор

Повідомлення DI2708 »

Waselissa писав: 26 квітня 2020, 14:01 Детский синтезатор
Для 9 років уже краще брати не “іграшковий”, а навчальний синтезатор із нормальною клавіатурою (мінімум 61 клавіша). Добре, якщо є різні тембри, ритми, функція навчання і можливість підключати навушники — тоді дитині буде реально цікаво і зручно займатися вдома.

З більш-менш перевірених варіантів часто беруть Yamaha або Casio — вони прості у використанні і добре підходять для старту без перевантаження зайвими функціями.
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Музичні інструменти”