Рослинний желатин


Darius4678
Патриций форума
Сообщения: 2844
Зарегистрирован: 26 ноя 2022, 10:57
Контактная информация:

Рослинний желатин

Сообщение Darius4678 » 03 мар 2023, 14:00

Агар-агар – сильнодіючий желюючий агент рослинного походження, який видобувають із червоних водоростей, що ростуть у тропічних та субтропічних морях. У кулінарії агар-агар використовують як загусник і стабілізатор для приготування зефіру, мармеладу, зефіру, суфле, для загусання соусів, закріплювача кремів. Крім того, його активно використовують у молекулярній кухні. Більше інформації на сайті: https://cacao-bob.ua/tovary/agar-agar

Вернуться в «Флуд, флуд и еще раз флуд!»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: YandexBot6 и 15 гостей

cron