Рослинний желатин

Не тематичне спілкування на найрізноманітніші теми, ігри форуму тощо. Матюки, політика та оголошення ЗАБОРОНЕНІ! Розділ відкритий тільки для старих користувачів.
Закрито
Darius4678
Патриций форума
Повідомлень: 3317
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
З нами з: 26 листопада 2022, 10:57
Контактна інформація:

Рослинний желатин

Повідомлення Darius4678 »

Агар-агар – сильнодіючий желюючий агент рослинного походження, який видобувають із червоних водоростей, що ростуть у тропічних та субтропічних морях. У кулінарії агар-агар використовують як загусник і стабілізатор для приготування зефіру, мармеладу, зефіру, суфле, для загусання соусів, закріплювача кремів. Крім того, його активно використовують у молекулярній кухні. Більше інформації на сайті: https://cacao-bob.ua/tovary/agar-agar
Закрито

Повернутись до “Розмови без обмежень”