Де купити якісне чоловіче взуття?
- serhiy.melnyk2000
- Постоянный гость
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- Контактна інформація:
Хочу знайти пару взуття, щоб не розвалювалась після одного сезону. Бюджет не надто високий, але хочу, щоб не доводилось шукати нове вже через кілька місяців. Хто що порадить?
- artemkostiuk25
- Постоянный гость
- Контактна інформація:
Я останнім часом принципово не купую дешеве взуття на ринках, бо вже не раз потрапляв у ситуацію, коли через два місяці підошва просто відвалювалася. Зараз шукаю варіанти онлайн, вибір більший і ціни часто вигідніші. Товариш порекомендував глянути на https://www.zatara-shop.com/product-cat ... m-vzuttya/. Це не гігантський маркетплейс із сумнівними продавцями, а саме сайт, де зібране чоловіче взуття різних типів, від класичних до спортивних моделей.
Мені сподобалось, що там чітко вказані матеріали (де натуральна шкіра, де екошкіра, де текстиль), є реальні фото та розміри відповідають заявленим. Замовляв собі пару класичних чорних черевиків, зроблено якісно, прошивка акуратна, підошва м’яка, але міцна. Після сезону носіння взагалі без проблем. Рекомендую тим, хто шукає баланс між якістю і ціною.
Мені сподобалось, що там чітко вказані матеріали (де натуральна шкіра, де екошкіра, де текстиль), є реальні фото та розміри відповідають заявленим. Замовляв собі пару класичних чорних черевиків, зроблено якісно, прошивка акуратна, підошва м’яка, але міцна. Після сезону носіння взагалі без проблем. Рекомендую тим, хто шукає баланс між якістю і ціною.
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 1 Відповіді
- 549 Перегляди
-
Останнє повідомлення lvivskyi2000
-
- 2 Відповіді