Мій несподіваний прибуток після того, як звернув увагу не на ціну, а на обсяг

Вентиляція, вентилятори, повітряні канали, димарі, кондиціонери, припливно-витяжна вентиляція, кліматичне обладнання
Відповісти
Terrmef
Наблюдатель
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Повідомлення Terrmef »

Хлопці, я от здивувався сам від себе. Довгий час торгував, орієнтуючись тупо на ціну, і майже завжди ловився на емоціях. Думав, якщо вже ринок іде вниз, то все — треба панікувати. Але нещодавно спробував дивитись більше на обсяг, а не на сам графік ціни, і результат реально здивував. Минулого тижня зловив угоду, яка перекрила майже всі мої попередні мінуси. Чи було у вас щось подібне? Як зрозуміти, де справжній інтерес ринку, а де просто шум?
Ersas
Наблюдатель
Контактна інформація:

Повідомлення Ersas »

Я іноді заходжу на форум просто почитати, як інші розповідають свої історії. Реально цікаво бачити, як люди знаходять нові підходи там, де раніше навіть не звертали уваги. У кожного свій шлях, але прикольно, коли маленька зміна у сприйнятті чи методі може кардинально змінити результат. Такі приклади мотивують перевіряти власні звички ще раз і, можливо, теж щось змінювати у підході.
Nammir
Интересующийся
Контактна інформація:

Повідомлення Nammir »

У мене схожа історія. Раніше теж гнався тільки за зміною ціни, але потім звернув увагу, що без аналізу обсягу це як їхати наосліп. Я почав тестити різні інструменти і дуже допомогло тренування на демо з реальними даними, там видно, як обсяг показує активність учасників ринку. До речі, я пробував ось цей сервіс — https://gerchikfx.com/trial-real-market ... mpaign=101 . Він дав можливість зрозуміти, чому великі рухи починаються тоді, коли підтягується обсяг. Після того мої входи стали більш точними, бо вже не ведуся на кожен свічковий “пшик”.
Відповісти

Повернутись до “Вентиляція. Кондиціонування.”