FBC: Firebreak - це багатокористувацька гра, виконана у всесвіті гри Control. Елементи гри відповідні. Шутер прикольний, мені сподобався, раджу!
Ігри з українською локалізацією - загальна тема
- Mitch
- Патриций форума
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- Контактна інформація:
Обговорюємо комп'ютерні ігри від закордонних розробників, в яких є офіційна українська локалізація. У які ігри ви вже грали? Що порадите? Публікуємо посилання на Steam та інші платформи, ставимо рецензії тощо.
Почну я 
FBC: Firebreak - це багатокористувацька гра, виконана у всесвіті гри Control. Елементи гри відповідні. Шутер прикольний, мені сподобався, раджу!
Cronos: The New Dawn, присутня офіційна текстова українська локалізація. Мені особисто гра не дуже зайшла - занадто складна, але в принципі достатньо довга, сюжет цікавий, багато питань та таємниць, майже відкритий світ, як у Dishonored. Раджу!
Поляки - молодці!
Правила Форуму Донбасу | Наша медіа-група: Технічний портал | Постапокаліптичний портал | Гумористичний блог
- Yohohomo
- Почетный форумчанин
- Контактна інформація:
Від тієї ж Bloober Team - гра SILENT HILL 2, яка є ремейком оригінальної гри. Головний герой - Джеймс Сандерленд (James Sunderland). Він отримує листа від своєї давно покійної дружини Мері, в якому вона запрошує його до міста Silent Hill, нібито чекаючи його там. По приїзду Джеймс виявляє, що місто оповите таємницями, жахами і сюрреальними проявами психіки його власних і інших персонажів. Гра фокусується не просто на зовнішньому хоррорі, а на психологічних ваганнях, провинах, спогадах і вигаданих або реальних трагічних обставинах.
SILENT HILL 2 має текстову українську локалізацію. Придбати та завантажити можна тут:
SILENT HILL 2 має текстову українську локалізацію. Придбати та завантажити можна тут:
Грати у Sugar Rush sugar rush – це не просто покрутити слот, а солодка казка! Кластерні виграші на сітці 7х7, веселкові льодяники-скаттери та RTP 96,51% чекають на тебе. Отримай до 20 фріспінів і вигравай у 5000 разів більше.
- Mitch
- Патриций форума
- Контактна інформація:
Mythra, напишіть краще щось по темі, це буде набагато краще.
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 1 Відповіді
- 83 Перегляди
-
Останнє повідомлення Yohohomo
-
- 5 Відповіді