Де купити медіаплеєр для телевізора?

Не тематичне спілкування на найрізноманітніші теми, ігри форуму тощо. Матюки, політика та оголошення ЗАБОРОНЕНІ! Розділ відкритий тільки для старих користувачів.
Закрито
Andrey Maksimets
Бывалый
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Повідомлення Andrey Maksimets »

Задумуюсь над тим, щоб придбати новий медіаплеєр для телевізора — зі смарт тв, щоб можна було навіть ютубчик собі увімкнути на телевізорі. Хтось може щось підказати?
AleX_Stasiuk
Посетитель
Контактна інформація:

Повідомлення AleX_Stasiuk »

Рекомендую ознайомитися з прайсом від ASTRA Shop, у них є медіаплеєри (тв бокс). Мені для офісу потрібна була оргтехніка, і натрапив на них, обслуговування було на висоті, і відправили мережеве обладнання того ж дня, коли зробив замовлення.
MissA
Активист
Контактна інформація:

Повідомлення MissA »

Дякую, як раз те що мені потрібно!
Sawwa
Активист
Контактна інформація:

Повідомлення Sawwa »

Возможно вам поможет этот сайт http://www.leobox.ua/ru/smart-tv-pristavki/ Недавно я приобрел Smart TV-приставку на сайте leobox.ua и очень доволен своей покупкой. Устройство элегантное, компактное и обеспечивает исключительную производительность. Настроить его было очень просто благодаря интуитивно понятному пользовательскому интерфейсу. Одной из выдающихся особенностей этой приставки Smart TV является ее широкий спектр совместимости с различными потоковыми сервисами и приложениями. Будь то Netflix, YouTube или любая другая популярная потоковая платформа, это устройство легко интегрирует их все, предоставляя бесконечные возможности развлечений под рукой.
Закрито
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Розмови без обмежень”