Процес класифікації зерна


Atome
Активист
Сообщения: 144
Зарегистрирован: 08 фев 2023, 12:35
Контактная информация:

Процес класифікації зерна

Сообщение Atome » 23 авг 2023, 22:48

Вітаю всіх на форумі! Цікавить процес класифікації зерна. Які методи ви використовуєте для визначення якості зерна та його подальшої класифікації? Очікую ваших думок та досвіду!

Dubrovka
Активист
Сообщения: 143
Зарегистрирован: 27 фев 2020, 23:49
Контактная информация:

Процес класифікації зерна

Сообщение Dubrovka » 23 авг 2023, 22:58

Процес класифікації зерна справді дуже важливий, особливо для хлібопекарської та зернопереробної галузей. Один із методів - це визначення числа падіння. Для цього можна використовувати прилад для визначення числа падіння (ПЧП) 2KL https://kluchkin-ai.com/production/equi ... falls-2kl/ . Цей прилад дозволяє виміряти активність альфа-амілази в борошні за методом Хагберга-Перта. Результатом є число падіння, яке допомагає класифікувати зерно, контролювати проростання, визначати оптимальний час збирання врожаю та якість борошна. Я можу порекомендувати прилад для визначення числа падіння (ПЧП) 2KL від компанії ФОП Ключкін.


Вернуться в «Общество»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 2 гостя