Зареєструвати компанію в Канаді

Оголошення про купівлю різноманітних речей, пошук продавців певних товарів
Відповісти
ivankopestikov
Постійний гість
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Повідомлення ivankopestikov »

Хочу зареєструвати компанію в Канаді й зараз якраз порівнюю фірми, які допомагають із цим процесом. Самостійно розібратися в усіх нюансах можна, але не впевнений, що варто економити на супроводі, особливо якщо компанія створюється нерезидентом. Підкажіть, будь ласка, за якими критеріями ви обирали фірму: дивилися на відгуки, термін роботи, ціну пакета чи на те, які послуги будуть доступні після реєстрації? Хотілося б одразу знайти компанію, яка нормально пояснює всі етапи, а не просто бере гроші за подачу документів. Можливо, хтось нещодавно проходив цей процес і може поділитися, на що варто звернути увагу?
wwwandeg
Новенький
Контактна інформація:

Повідомлення wwwandeg »

Я вже кілька років працюю у сфері IT та інновацій, тому, коли виникла потреба створити надійну юридичну основу для нового масштабованого стартапу, я одразу звернувся за порадою до міжнародної компанії Azola Legal Services. Команда юристів вразила мене своїм сучасним підходом, оскільки вони чудово орієнтуються не лише в класичному аудиті та правових нормах, але й у найпередовіших FinTech-рішеннях. Вони детально розписали для мене всі переваги північноамериканського ринку, провести комплексний аналіз і зробили так, щоб можливість зареєструвати компанію в Канаді https://azolalegal.com/registratsiya-ko ... -v-kanadi/ втілилася в реальність абсолютно безпроблемно та комфортно. Усі етапи міжнародного планування були продумані до найдрібніших деталей, що дозволило відкрити банківські рахунки та налаштувати фінансову інфраструктуру без зайвої тяганини. Я надзвичайно задоволений результатами нашої роботи, адже отримав не просто якісну послугу, а справжніх надійних союзників, з якими планую продовжувати розвивати свій бізнес надалі.
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Купляю”