Зараз став замислюватися над тим, що потрібно використовувати спф, адже шкіра цього дійсно потребує.
Який обрати?
Догляд за шкірою обличчя
- ivankopestikov
- Постійний гість
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- Контактна інформація:
Догляд за шкірою обличчя
Я нещодавно переглянула свій підхід до догляду за обличчям і зрозуміла, що найбільшу увагу варто приділяти не кількості баночок, а правильним щоденним звичкам. Однією з таких звичок для мене став сонцезахист, адже раніше я чомусь думала, що SPF необхідний тільки під час пляжного сезону. Насправді в теплу пору року я майже щодня буваю на вулиці, ходжу пішки, їжджу у справах і проводжу час у парку, тому захист шкіри від сонця став для мене дуже актуальним. Саме тому я вирішила спробувати Banana Radiance Serum SPF https://malevich-care.com/soncezaxisna- ... aiva-skiri яку знайшла в Malevich Care. Мені сподобалося, що це не просто сонцезахисний продукт, а засіб із доглядовими компонентами. Легка формула зовсім не схожа на ті щільні SPF-засоби, які іноді хочеться змити одразу після нанесення. Сироватка швидко вбирається, не залишає білого нальоту та надає шкірі приємного природного сяйва. Також мені сподобалася наявність 5% ніацинаміду, ектоїну, вітамінів E та B5, адже вони добре доповнюють звичайний догляд і допомагають підтримувати зволоженість та захисний бар’єр шкіри. Користуюся сироваткою вранці як завершальним етапом догляду, а коли потрібно нафарбуватися, вона добре працює як основа під макіяж. Після використання шкіра виглядає свіжою, доглянутою, а сама процедура займає буквально кілька хвилин. Malevich Care тепер можу порадити тим, хто шукає якісну косметику для регулярного догляду та хоче підібрати засоби без зайвих експериментів.
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 710 Перегляди
-
Останнє повідомлення acontinent
-
- 0 Відповіді