Компактність без компромісів
-
Kalvadoses
- Старий знайомий
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- Контактна інформація:
Компактність без компромісів
Коли я зайнявся ремонтом у власному будинку, переді мною постала класична дилема: як мати високу драбину для роботи на вулиці та легку драбинку для дрібних побутових потреб, при цьому не захаращувати гараж. Вирішенням проблеми стала двосекційна розсувна драбина. Її універсальність вражає. Вдень я використовую її в режимі приставної драбини, щоб піднятися на дах альтанки, а ввечері складаю її навпіл і використовую як повноцінну драбину з майданчиком, щоб дістати банку з варенням на верхній полиці антресолі. Ключова особливість, яка мене підкупила, — це механізм трансформації. Він працює плавно, без заїдань, і не потребує надлюдських зусиль. Часто буває, що дешеві аналоги мають слабкі замки, через які драбина може скластися в самий невідповідний момент. Тут же я відчуваю метал товщиною понад міліметр, і всі клепки сидять щільно. У розсунутому стані вона не гойдається і не рипить, навіть коли я піднімаю важкий перфоратор. Я вважаю, що для домашнього майстра це найкращий вибір, адже вона замінює собою три різних інструменти. Для дачника вона незамінна при обрізці дерев або митті вікон. Дійсно, купивши один раз, ви забудете про те, що таке шукати стілець або ставити стіл на стіл. Посмотреть информацию: https://profibuild.com.ua/ru/g21484648- ... ektsionnye .
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 1577 Перегляди
-
Останнє повідомлення Lionelli
-
- 0 Відповіді