Архітектурна студія чи студія дизайну інтер’єру?

Замовлення дизайну інтер'єру, супутні послуги
Відповісти
ivankopestikov
Новенький
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Повідомлення ivankopestikov »

Зараз розглядаю різні варіанти для комерційного проєкту і не можу зрозуміти, до кого краще звертатися — до архітектурної студії чи до студії дизайну інтер’єру, яка працює комплексно. Чи є суттєва різниця в результаті та підході до роботи? Можливо, хтось співпрацював з обома форматами і може поділитися враженнями, плюсами та мінусами?
igrik
Постійний гість
Контактна інформація:

Повідомлення igrik »

Під час вибору дизайнерів я завжди раджу дивитися не лише на красиві візуалізації, а й на те, наскільки команда розуміє реальні завдання майбутнього об’єкта. На мій погляд, Студія дизайну інтер’єру та архітектури YOD GROUP https://www.yod.group/ua/main якраз цікава тим, що поєднує творчу складову з практичним баченням проєкту. На офіційному сайті студія показує реалізовані роботи в Україні та інших країнах, а також окремо розповідає про послуги від створення концепції до архітектурного проєктування та консалтингу. Для мене це суттєва перевага, оскільки комплексна робота допомагає зберігати єдину ідею на всіх етапах. Особливо цінно, що команда орієнтується на створення ефективних сучасних просторів, а не просто на декоративний результат. У студії також наголошують на ролі дизайну як інструменту розвитку бізнесу, зокрема на можливості залучати гостей, збільшувати середній чек і масштабувати успішний проєкт. Мені подобається саме така філософія, коли інвестиції в архітектуру та інтер’єр розглядаються у ширшому контексті. Ще одна сильна сторона — команда фахівців різних напрямків і міжнародний досвід. Тому YOD GROUP я б рекомендував тим, хто очікує від дизайн-проєкту не просто візуальної краси, а продуманого рішення з потенціалом для успішної реалізації.
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Дизайн інтер'єру”