Хочу купить автомобильные шины в Днепре.

Оголошення про купівлю різноманітних речей, пошук продавців певних товарів
Відповісти
margarita.rita
Спостерігач
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Повідомлення margarita.rita »

Здравствуйте! Интересуюсь отзывами об интернет-магазине "ProKoleso" https://prokoleso.ua/shiny-dnepr/. Кто-нибудь заказывал у них автомобильные шины в Днепре? Привлек широкий ассортимент и цены. Поделитесь, пожалуйста, опытом: как качество шин и скорость доставки?
Полина
Новенький
Контактна інформація:

Повідомлення Полина »

Добрый вечер. Качество отличное, доставка быстрая. Поэтому всегда заказываю только здесь! :)
juehtw
Постійний гість
Контактна інформація:

Повідомлення juehtw »

Шукаю у Вінниці шиномонтаж з сучасними стендами, нормальним балансуванням і обережним ставленням до легкосплавних дисків. Бажано без довгих черг і з можливістю запису. Може, хтось має позитивний досвід і контакти?
Daddi
Новенький
Контактна інформація:

Повідомлення Daddi »

Маю позитивний досвід з Бош Сервісом - сучасний шиномонтаж в Вінниці . Перевзував там машину вже не раз - дилерське обладнання, уважні майстри, ніяких пошкоджень дисків чи гуми. Видно, що працюють по стандартах. Все чітко, культурно, швидко і без нервів. Плюс доступна ціна на роботу.
ropriate12
Спостерігач
Контактна інформація:

Повідомлення ropriate12 »

Looking for reliable tire service in Vinnytsia? Precision balancing is key for alloy wheels. Long waits are a drag! Anyone recommend a shop with modern equipment and appointments? I heard good balancing can feel like playing wordle unlimited– smooth and satisfying. Share your positive experiences and contacts!
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Купляю”