Які найкращі бюджетні корми для дорослого лабрадора з активним способом життя?
-
Jimbas
- Наблюдатель
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- Контактна інформація:
Шукаю якісні, але не надто дорогі корми для собак для свого дорослого лабрадора. Він дуже активний, тому йому потрібен корм з достатньою кількістю енергії. Я розумію, що холістик – це ідеально, але мій бюджет не дозволяє. Дивлюся на середній сегмент: Royal Canin Pro Plan (бачу, що 3 кг коштує 805 грн) або, можливо, Brit Premium. Що з них краще? Чи варто шукати корми з підвищеним вмістом м'яса, але класу преміум, чи краще обрати перевірений супер-преміум з меншим вмістом м'яса, але збалансованим складом?
Для активного лабрадора потрібен корм, який забезпечить енергію і підтримає суглоби. З бюджетних, але якісних варіантів, я б радив звернути увагу на Royal Canin Pro Plan Adult. Це перевірений супер-преміум корм, який добре збалансований. У нього, на відміну від преміуму, краща засвоюваність і вища якість інгредієнтів. Якщо ти шукаєш альтернативу з хорошим співвідношенням ціна-якість, подивися також на Savory (його ти бачив на Puhnasti за 2732 грн за 12 кг), він часто має кращий склад за ту ж ціну. Пам'ятай, що всі ці корма для собак https://puhnasti.com.ua/sobaky/korm-dlia-sobak повинні мати достатньо жирів (близько 10-20% для активних) та якісний білок. Краще обрати збалансований супер-преміум, ніж "м'ясний" преміум.
- Дмитриевский Арсений
- Посетитель
- Контактна інформація:
А з ветеринаром щодо цього питання ви не хочете проконсультуватися?Jimbas писав: 23 листопада 2025, 10:35 Шукаю якісні, але не надто дорогі корми для собак для свого дорослого лабрадора. Він дуже активний, тому йому потрібен корм з достатньою кількістю енергії. Я розумію, що холістик – це ідеально, але мій бюджет не дозволяє. Дивлюся на середній сегмент: Royal Canin Pro Plan (бачу, що 3 кг коштує 805 грн) або, можливо, Brit Premium. Що з них краще? Чи варто шукати корми з підвищеним вмістом м'яса, але класу преміум, чи краще обрати перевірений супер-преміум з меншим вмістом м'яса, але збалансованим складом?
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 2153 Перегляди
-
Останнє повідомлення Lionelli
-
- 1 Відповіді