Маєте секретний б’юті-лайфхак, про який ніхто не знає?

Вентиляція, вентилятори, повітряні канали, димарі, кондиціонери, припливно-витяжна вентиляція, кліматичне обладнання
Відповісти
Nammir
Интересующийся
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Повідомлення Nammir »

Хтось колись пробував справді “секретні” б’юті-лайфхаки, які реально працюють? Я от недавно помітила, що мої нігті стали ламкими після холодної зими, і вирішила шукати щось просте вдома. Може, у когось є лайфхак, який не з масових інстаграм-рад, а реально з життя? Наприклад, я читала про якісь маски для рук, але не знаю, що дійсно варто спробувати.
Ersas
Наблюдатель
Контактна інформація:

Повідомлення Ersas »

Мені здається, часто маленькі зміни роблять найбільший ефект. Наприклад, я завжди намагаюся пити більше води і робити невеликі перерви на розтяжку впродовж дня — самопочуття і зовнішній вигляд реально покращуються, навіть якщо це здається дрібницею. І ще помітив, що правильне освітлення вдома може сильно впливати на настрій та загальний вигляд обличчя, хоча багато хто про це не замислюється.
Terrmef
Наблюдатель
Контактна інформація:

Повідомлення Terrmef »

Я колись теж мучилася з сухими руками і шкірою обличчя, поки не натрапила на одну штуку на https://cosmy.com.ua/ . Там можна знайти реально прості і доступні засоби, які допомагають без хімії і складних процедур. Особисто я почала робити маску для рук з оливкової олії і цукру перед сном — результат помітний вже через тиждень. Ще дуже допомагає наносити крем на ніч товстим шаром і надягати бавовняні рукавички, шкіра стає м’яка і доглянута.
Відповісти

Повернутись до “Вентиляція. Кондиціонування.”