Шукаю місце для перевірки здоров’я перед спортом

Linderon
Постоянный гость
Контактная информация:

Сообщение Linderon » 08 июн 2025, 11:22

Збираюсь почати тренування у залі, але хочу попередньо перевірити, чи все нормально з серцем і тиском. Де можна пройти обстеження швидко і без направлень?

Junger
Постоянный гость
Контактная информация:

Сообщение Junger » 08 июн 2025, 11:41

Можу порадити медичний центр у Києві, де я проходив перевірку перед спортом. Це клініка Алтімед. Там все робиться в одному кабінеті. Підключають датчики, і система зчитує, як працюють серце, легені, судини, нервова система. Без крові, без черг і без направлень. Весь процес триває десь 40 хвилин, результат одразу надають з поясненням. Це зручно, якщо хочеш безпечно почати тренування.

Полина
Интересующийся
Контактная информация:

Сообщение Полина » 13 июн 2025, 08:28

У мене була проблема зі спиною, скаржилася на болі в шиї та попереку, виявилося, що радикуліт, виявили під час огляду та додаткових обстежень, таких як МРТ і рентген хребта. Мені призначали ліки, терапію та ін'єкції. Я вважаю, що лікарі під час лікування радикуліту в Києві в клініці https://www.meddiagnostica.com.ua/uk/zahvoryuvannya/likuvannya-radikulitu/ поставили правильний діагноз і зробили все можливе, що можна було зробити, і комплексний підхід мені допоміг. Безпосередньо після призначеного лікування я відчула полегшення. Зараз через 4 місяці, я почуваюся чудово!

Вернуться в «Красота, здоровье, сила»