Порадьте ноутбук для дизайнера
-
- Интересующийся
- Контактная информация:
Усім привіт. Я працюю дизайнером і нарешті готова до купівлі ноутбука для роботи безпосередньо. Порадьте ваші варіанти в коментарях. Чекаю з нетерпінням відповіді.
-
- Интересующийся
- Контактная информация:
Усім привіт. Якщо працюєте дизайнером і шукайте ноутбук саме для роботи, то в мене для вас чудові новини. Я знайшла чудову добірку варіантів на сайті https://www.moyo.ua/ua/noutbuk_dell_lat ... 11462.html якраз зможете знайти ноутбук DELL Latitude 7320 для дизайна. Дуже мало бюджетних варіантів підходять для дизайнерів. Так що вибирайте із задоволенням і замовляйте.
-
- Интересующийся
- Контактная информация:
Привіт! Якщо ти шукаєш ноутбук для роботи в дизайні, рекомендую звернути увагу на модель від DELL Latitude 7320. Вони пропонують потужність, надійність і чудові дисплеї для точної колірної передачі.
Мені потрібно було придбати ноутбук для роботи з великими обсягами даних. Переглянув кілька магазинів і через широкий асортимент техніки обрав магазин dkt.ua/noutbuki Сайт інтуїтивно зрозумілий, усе легко знайти. Замовлення обробили швидко, і ноутбук був доставлений точно в строк. Я отримав модель з потужними характеристиками, і вона повністю задовольняє мої потреби. Робота без перебоїв, система запускається миттєво. Додатково хочу відзначити швидку реакцію підтримки, яка допомогла вирішити кілька питань. Рекомендую магазин!
Часто игровой ноутбук берут дизайнеры
- Инна Тихомирова
- Посетитель
- Контактная информация:
Пригожий писал(а):Источник цитаты Часто игровой ноутбук берут дизайнеры
Да, вы правы. А всё потому что там очень мощная видеокарта
- Дмитриевский Арсений
- Постоянный гость
- Контактная информация:
Инна Тихомирова писал(а):Источник цитаты а, вы правы. А всё потому что там очень мощная видеокарта
Так и есть. В идеале дизайнерам подходят игровые ноутбуки, так как они способны вытянуть все нагрузке прогами, которые в работе используют дизайнеры для визуализации своих проектов. У меня сестра - дизайнер. Вот такой ноутбук она приобрела себе для работы https://umico.az/product/413146-noutbuk-lenovo-ideapad-gaming-3-15arh7-82sb0001us
Вернуться в «Флуд, флуд и еще раз флуд!»