Як обрати кондиціонер?

Atome
Бывалый
Контактная информация:

Як обрати кондиціонер?

Сообщение Atome » 14 май 2025, 09:01

Привіт! У мене фарбоване волосся, трохи сухе на кінцях. Шукаю хороший кондиціонер, щоб пом’якшити його, але без ефекту “злиплих пасм”. Що краще обрати?

Dubrovka
Бывалый
Контактная информация:

Як обрати кондиціонер?

Сообщение Dubrovka » 14 май 2025, 09:12

Тобі підійде кондиціонер із веганською формулою, без силіконів, але з натуральними оліями та амінокислотами. Я спробувала такий від Manic Panic — він легкий, але дуже ефективний. Волосся після нього м’яке, розчісується легко, а кінчики виглядають доглянуто. Можеш замовити продукцію Manic Panic https://www.colorabis.com/catalog/category/manic-panic через магазин Colorabis — я там завжди беру. Вони працюють з офіційними постачальниками, і вся косметика справді працює.

alexivanovstar1985
Постоянный гость
Контактная информация:

Як обрати кондиціонер?

Сообщение alexivanovstar1985 » 20 май 2025, 17:01

Привіт! У мене теж фарбоване волосся з сухими кінчиками, і дуже сподобався кондиціонер, який замовляла на Keauty. Там є круті корейські бренди — La'dor, Kerasys, FarmStay — з натуральними формулами, які добре зволожують, пом’якшують і не обтяжують волосся. Пасма м’які, блискучі, але не “злипаються”. Консультанти допомогли підібрати ідеальний варіант саме для мого типу. Рекомендую!

Вернуться в «Красота, здоровье, сила»