Як обрати кондиціонер?
Як обрати кондиціонер?
Привіт! У мене фарбоване волосся, трохи сухе на кінцях. Шукаю хороший кондиціонер, щоб пом’якшити його, але без ефекту “злиплих пасм”. Що краще обрати?
Як обрати кондиціонер?
Тобі підійде кондиціонер із веганською формулою, без силіконів, але з натуральними оліями та амінокислотами. Я спробувала такий від Manic Panic — він легкий, але дуже ефективний. Волосся після нього м’яке, розчісується легко, а кінчики виглядають доглянуто. Можеш замовити продукцію Manic Panic https://www.colorabis.com/catalog/category/manic-panic через магазин Colorabis — я там завжди беру. Вони працюють з офіційними постачальниками, і вся косметика справді працює.
-
- Постоянный гость
- Контактная информация:
Як обрати кондиціонер?
Привіт! У мене теж фарбоване волосся з сухими кінчиками, і дуже сподобався кондиціонер, який замовляла на Keauty. Там є круті корейські бренди — La'dor, Kerasys, FarmStay — з натуральними формулами, які добре зволожують, пом’якшують і не обтяжують волосся. Пасма м’які, блискучі, але не “злипаються”. Консультанти допомогли підібрати ідеальний варіант саме для мого типу. Рекомендую!
Вернуться в «Красота, здоровье, сила»