Роды: кого вы пустите на роды?

Семейные проблемы, вопросы, родители и дети, воспитание ребенка, с чего начинать и как не допустить плохого воспитания, отцы и дети
Нана12
Интересующийся
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Повідомлення Нана12 »

Для меня вопрос беременности и симптомов беременности - вопрос сугубо личный. Во время родов со мной будет только сестра и врачи. Присутствие мужа лишнее, пускай в коридоре нервничает. ;)
Цените подруг, которые стали родными, как сестры.
Таких мало!
Olga76
Активист
Контактна інформація:

Повідомлення Olga76 »

привет, я планирую рожать с мужем, так называемые партнерские роды
но тут главное, чтобы этого хотели не только вы, но и те, кого вы хотите пригласить
о преимуществах и недостатках партнерских родов, о процессе беременности и всяких полезных лайфхаках можно прочесть тут https://karapuz-club.com/beremennost-i-rody/
ivankazhuk
Постоянный гость
Контактна інформація:

Повідомлення ivankazhuk »

Також вважаю, що краще мама, сестра, подруга... Контролювати свій настрій під час потуг не завжди виходить... хай краще чоловік в коридорі почекає :)
Olga76
Активист
Контактна інформація:

Повідомлення Olga76 »

рожала сама, мне так спокойнее было)
Виталина78
Активист
Контактна інформація:

Повідомлення Виталина78 »

Привіт! Для мене це дуже особисте питання. Я, наприклад, хочу, щоб на пологах була лише найближча людина, яку я довіряю, і для мене це буде чоловік. Він буде для мене підтримкою, і мені важливо, щоб він був поруч в цей важливий момент. Щодо того, як чоловіки віднесуться до такого, я думаю, що все залежить від їхнього комфорту і готовності. Мій чоловік дуже хоче бути присутнім, і я не сумніваюся, що він з радістю візьме нашого малюка на руки. Це неймовірний момент, і я впевнена, що для багатьох це важливий крок у зв’язку з дитиною.
Відповісти

Повернутись до “Семья - ячейка общества”