Домашний гровинг с нуля

Оголошення про продаж різних речей, нових та вживаних, різноманітних товарів, а також загальний розділ з оголошеннями
Відповісти
Atome
Старий знайомий
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Домашний гровинг с нуля

Повідомлення Atome »

Планирую стартовать гровинг дома. Место есть, тент тоже. Остался вопрос — какой сорт не задавит сразу и даст шанс потренироваться, а не просто «выжить»?
Dubrovka
Старий знайомий
Контактна інформація:

Домашний гровинг с нуля

Повідомлення Dubrovka »

Начни с автоцветов — они короткие по циклу и проще в обращении. Типа Auto Northern Lights. Не надо много знаний — просто делай базу и кайфуй. На SeedShop https://seedshop.com.ua/ можно купить лучшие семена конопли именно под домашние условия — всё чётко и по делу.
Пригожий
Відвідувач
Контактна інформація:

Домашний гровинг с нуля

Повідомлення Пригожий »

Тоже есть желание пробовать, но я в этом вообще ничего не понимаю(
Дмитриевский Арсений
Відвідувач
Контактна інформація:

Домашний гровинг с нуля

Повідомлення Дмитриевский Арсений »

Пригожий писав: 13 лютого 2026, 11:39 Тоже есть желание пробовать, но я в этом вообще ничего не понимаю(
Мені здається, найперше, що потрібно вирішти - це який саме сорт ви будете вирощувати. Від цього будуть залежати усі подальші дії
Инна Тихомирова
Активіст
Контактна інформація:

Домашний гровинг с нуля

Повідомлення Инна Тихомирова »

Дмитриевский Арсений писав: 16 лютого 2026, 08:32 Мені здається, найперше, що потрібно вирішти - це який саме сорт ви будете вирощувати. Від цього будуть залежати усі подальші дії
Звичайно! Готуватись до процесу вирощування потрібно уважно, адже ви повинні на самому початку створити усі умови для того, щоб сорт коноплі прижився і тішив вас своїм правильним та гармонійним ростом. Дуже правильним буде рішення купувати саме фемінізоване насіння конопель . Воно дає найкраще суцвіття із високим вмістом канабіноїдів. Поціновувачі гровінгу обожнюють працювати саме із таким насінням
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Продаю”