Бизнес
-
- Постоянный гость
- Контактная информация:
Бизнес
Что нужно, для того чтобы заняться продажей обуви?
-
- Интересующийся
- Контактная информация:
Бизнес
Дел конечно в открытии бизнеса много. В первую очередь конечно же нужно определиться с тем где будет закупаться весь товар, а значит найти хорошего поставщика. Выбрать помещение, оформить все документы и т.д. Где можно покупать для продажи мужскую обувь и не только, я Вам подскажу, это сайт Обувь+ https://obuv-plus.com.ua/category/muzhs ... -74241231/
-
- Интересующийся
- Контактная информация:
Бизнес
Добре було б зробити власний сайт та використовувати CRM систему для того щоб навести лад у продажах
Для себе я використовував KeyCRM - keycrm.app
Коротко кажучи – я вражений. Довго шукав щось, що допоможе мені навести лад у продажах, бо маю невеличкий інтернет-магазин і купа всього валилася в одну купу. Що мене зачепило найбільше, це те, що в KeyCRM купа інтеграцій. Не треба паритися з підключенням різних сервісів, все вже є.
Ще один величезний плюс – це складський облік. Нарешті я бачу реальні залишки товарів, а не гадаю, що в мене є на складі. Ну і на диво, вона реально проста у використанні. Я не дуже дружу з технікою, але розібрався доволі швидко.
Звісно, є ще куди рости, але на даний момент, як на мене, це найкращий варіант для малого та середнього бізнесу. Рекомендую спробувати, тим більше, що у них є пробний період.
Для себе я використовував KeyCRM - keycrm.app
Коротко кажучи – я вражений. Довго шукав щось, що допоможе мені навести лад у продажах, бо маю невеличкий інтернет-магазин і купа всього валилася в одну купу. Що мене зачепило найбільше, це те, що в KeyCRM купа інтеграцій. Не треба паритися з підключенням різних сервісів, все вже є.
Ще один величезний плюс – це складський облік. Нарешті я бачу реальні залишки товарів, а не гадаю, що в мене є на складі. Ну і на диво, вона реально проста у використанні. Я не дуже дружу з технікою, але розібрався доволі швидко.
Звісно, є ще куди рости, але на даний момент, як на мене, це найкращий варіант для малого та середнього бізнесу. Рекомендую спробувати, тим більше, що у них є пробний період.