Скільки коштує котел?
- Инна Тихомирова
- Посетитель
- Контактная информация:
Скільки коштує котел?
Друзі, хто може мене зорієнтувати по фактичній вартості якісного газового котла. Хочемо купувати такий на заміну старому, який вже більше 15 років пропрацював.
Скільки коштує котел?
Десь приблизно 40 тисяч гривень готуйте. Саме стільки витратили мої батьки на придбання нового котла. На початку зими вони робили таку покупку. За цей час не думаю, що ціни сильно змінились
- Инна Тихомирова
- Посетитель
- Контактная информация:
Скільки коштує котел?
Венера писал(а):Источник цитаты Десь приблизно 40 тисяч гривень готуйте. Саме стільки витратили мої батьки на придбання нового котла. На початку зими вони робили таку покупку. За цей час не думаю, що ціни сильно змінились
А яку саме модель котла ваші батьки обрали? За яким принципом формували свій вибір? Де саме його купували. Вибачте, що стільки питань, просто переживаю і хочу придбати насправді довговічну та надійну техніку
- Дмитриевский Арсений
- Постоянный гость
- Контактная информация:
Скільки коштує котел?
Инна Тихомирова писал(а):Источник цитаты А яку саме модель котла ваші батьки обрали? За яким принципом формували свій вибір? Де саме його купували. Вибачте, що стільки питань, просто переживаю і хочу придбати насправді довговічну та надійну техніку
Мені ваші переживання є абсолютно зрозумілими і напевно що добре, що ви саме так підходите до вирішення цього питання. Не варто поспішати. Вивчайте поради експертів, читайте відгуки в мережі тих, хто купував нещодавно котли і може сказати, чи задоволений своїм придбанням, чи ні. Середня ціна газового котла https://vencon.ua/ua/catalog/gazovye-kotly на сьогоднішній день це десь приблизно 30-40 тисяч гривень. Марки, які мені особисто імпонують - це Боша, Арістон, Vaillant