Який POD підійде для тривалого використання?

Junger
Интересующийся
Контактная информация:

Сообщение Junger » 07 ноя 2024, 11:57

Вже не перший рік користуюся POD-системами, але хочеться знайти девайс, який буде не тільки стильним, а й довговічним. Часто змушений брати нові через зношення батареї чи слабку передачу смаку. Нещодавно натрапив на Voopoo Vmate Pro і зацікавився, чи варто брати. Може, хтось користувався і може поділитися досвідом? Цікавить, як він у роботі, як з витримкою акумулятора і чи зручно його носити з собою.

Linderon
Интересующийся
Контактная информация:

Сообщение Linderon » 07 ноя 2024, 12:45

Якщо хочеш міцний POD для тривалого використання, то точно можу порекомендувати Voopoo Vmate Pro https://vapeme.com.ua/voopoo-vmate-pro/ Я особисто вже більше пів року користуюсь цією моделлю, і скажу чесно, це один із найкращих девайсів. Тут не лише стильний дизайн, а й батарея досить потужна — заряд вистачає на цілий день активного використання. Особливо подобається, як передається смак: кожна нотка відчувається на 100%, і навіть після кількох тижнів використання він не «затирається». Брав на Vape Me, бо знаю, що в них лише оригінальні продукти. Замовлення прийшло швидко, все якісно упаковане. Якщо шукаєш надійний і стильний POD, ця модель варта уваги.

Вернуться в «Красота, здоровье, сила»