Останні новини України та Світу

Andrey Maksimets
Бывалый
Контактная информация:

Сообщение Andrey Maksimets » 19 мар 2024, 23:24

Давно шукав надійний та інформативний портал новин, і можу сказати що досить складно знайти максимально чесне та актуальне джерело! Але не дивлячись на це, через рекомендації знайомих я відвідав gnews.com.ua, він здивував мене своєю широтою новин України та світу, різноманітність тем та детальної інформації. Я ціную якісну журналістику, і точно можу сказати, що тут можна дізнатися про політику, економіку, культуру та спорт, не гаючи часу на пошук інформації з різних джерел.

Sawwa
Активист
Контактная информация:

Сообщение Sawwa » 10 июн 2024, 16:44

Ось вам новини про благодійність, яка є не лише актом доброчесності, а й потужним каталізатором позитивних змін у світі, де кожен жест допомоги має вагу та значення. Саме про це ви дізнаєтесь в дописі Андрій Матюха: ми докладаємо зусиль, аби після перемоги наші діти мали майбутнє Ця стаття розповідає про те, як Favbet Foundation, заснований Андрієм Матюхою, перетворився з ініціативи, спрямованої на реалізацію дитячих мрій, в загальнонаціональний фонд, що надає підтримку українським військовим. Початок конфлікту значно розширив місію фонду, який об'єднався з різними організаціями, щоб готувати українські команди до глобальних змагань, особливо зосереджуючись на ветеранах. Після російського вторгнення у 2022 році фонд негайно переорієнтувався на підтримку країни, зруйнованої війною. Однак, його зусилля для підтримки українських дітей лишалися непохитними, включаючи створення спортивних програм та освітніх можливостей для дітей, які постраждали від конфлікту. Фонд також активно надавав військову допомогу, від передової зброї до гуманітарної допомоги, та займався гуманітарною діяльністю, співпрацюючи з командою FAVBET. Незважаючи на це, фонд не забував і про українських іммігрантів, надаючи їм підтримку у Хорватії. Зараз, коли стабільність повертається, фонд знову активізує проєкти, спрямовані на виховання молоді, що сприятиме поверненню нації до нормального життя.

Вернуться в «Флуд, флуд и еще раз флуд!»