Що пасує до кроссівок

Dubrovka
Активист
Контактная информация:

Що пасує до кроссівок

Сообщение Dubrovka » 19 ноя 2023, 21:20

Скажіть, будь ласка, які аксесуари і предмети гардеробу краще поєднуються з кросівками? Я часто одягаю кросівки, але хочу додати до свого образу щось нове. Можливо, є якісь особливі рекомендації або ідеї? Діліться своїм досвідом!

Atome
Активист
Контактная информация:

Що пасує до кроссівок

Сообщение Atome » 19 ноя 2023, 21:28

Вітаю! Якщо вам подобається активний стиль і ви шукаєте стильний і практичний аксесуар, то рекомендую бананка NORA (сірий) https://quinto.com.ua/nora-grey з магазину QUINTO. Цей аксесуар не тільки стане чудовим доповненням до ваших кросівок, але і дозволить зберегти важливі речі завжди під рукою. Зручний ремінець дозволяє носити його не тільки на талії, але й через плече, а стильний сірий колір легко поєднується з будь-якими відтінками кросівок. Оформіть замовлення в магазині QUINTO, і отримайте якісний та модний аксесуар для свого активного образу!
Изображение

Леон Тарасов
Постоянный гость
Контактная информация:

Що пасує до кроссівок

Сообщение Леон Тарасов » 16 янв 2024, 07:21

А ще дуже гарно дивляться до будь-якого спортивного взуття мілітарі штани , я такі собі замовив в магазині Camotec. Взагалі, компанія спеціалізується на створенні якісного одягу та спорядження для активного відпочинку та туризму, а зараз ще й для військових якісні речі відшивають. Для них діють додаткові знижки.

Вернуться в «Одежда. Обувь. Белье.»