Результаты внеочередных парламентских выборов в Верховную Раду от 26 октября 2014 года

Все про парламентские выборы 2014: партии, кандидаты, рейтинги, агитация, достижения и прочее
NadyaVasileva
Наблюдатель
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Повідомлення NadyaVasileva »

мені цікаво а любителі наваросії якісь ЗМІ крім російських читають??? я не апелюю навіть до українських...але світових же купа!! як можна оправдувати дії Новоросі та як можна тільки видумувати таку дурню?????
mikki-most
Патриций форума
Контактна інформація:

Re: Результаты внеочередных парламентских выборов в Верховную Раду от 26 октября 2014 года

Повідомлення mikki-most »

Кроме российских СМИ никаких других. Отсюда и шизофрения у ДНРовцев. ;)
PetrZ
Бывалый

Ку:

Повідомлення PetrZ »

NadyaVasileva писав:мені цікаво а любителі наваросії якісь ЗМІ крім російських читають??? я не апелюю навіть до українських...але світових же купа!! як можна оправдувати дії Новоросі та як можна тільки видумувати таку дурню?????
про какую ерунду вы говорите, что они выдумали?
NadyaVasileva
Наблюдатель
Контактна інформація:

Повідомлення NadyaVasileva »

та от хоч би про Хунту та фашистських карателів....і взагалі хто визнав ці формування???
PetrZ
Бывалый

Ку:

Повідомлення PetrZ »

NadyaVasileva писав:та от хоч би про Хунту та фашистських карателів....і взагалі хто визнав ці формування???
обычные пропагандистские лозунги, аналогчино "русским войскам на донбассе", ватникам, колорадам, путин х-ло и т.д.
pavel p
Почетный форумчанин
Контактна інформація:

Re: Результаты внеочередных парламентских выборов в Верховную Раду от 26 октября 2014 года

Повідомлення pavel p »

http://www.pravda.com.ua/articles/2014/11/5/7043301/
Интересная статья. Во всяком случае это не частая ныне попытка объяснить результаты наших выборов не как "ошибки политтехнологов", а как отражение процессов в обществе.
Закрито
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Парламентские выборы 2014”