Королева Єлизавета "понизила" Кейт Мідлтон


Капитан Блад
Балабол!
Сообщения: 819
Зарегистрирован: 06 фев 2012, 07:56
Контактная информация:

Королева Єлизавета "понизила" Кейт Мідлтон

Сообщение Капитан Блад » 27 июн 2012, 19:27

Кейт Мідлтон. Фото reuters.com
Королева Єлизавета майже таємно склала новий протокол, який значною мірою обмежує права герцогині Кембриджської

Тепер Кейт Мідлтон має кланятись, якщо поруч немає принца Вільяма, двом кузинам, Беатріс і Євгенії, дочкам Сари Фергюсон і принца Ендрю, пише газета Corriere della Sera, переклад статті якої наводить Інопресса.

"Іншими словами, якщо міщанка Міддлтон появиться на публіці або в приватному порядку перед двома дівчатами, в венах яких тече блакитна кров, то саме вона повинна зробити реверанс, а не навпаки, як, по суті, мало б бути відносно тієї, кому належить стати королевою", - пише видання.

А все тому, що королева Єлизавета практично таємно склала новий протокол, який значно понижує статус герцогині Кембриджської: тепер Кейт повинна буде кланятися королеві, Філіпу, Чарльзу і Каміллі, в присутності і під час відсутності чоловіка, чотирьом прямим нащадкам Георга V, якщо Вільям відсутній.

І лише дружина молодшого сина королеви Едварда Софія Ріс-Джонс повинна схиляти голову перед Кейт, роз’яснює видання.

"Вільям був розчарований поведінкою своїх улюблених родичок Беатріс і Євгенії, які заявили: "Вона не знає, скільки блакитної крові тече в наших венах!" Але Кейт, яка має демократичне походження, має прекрасний характер і намагається подобатися всім, як кажуть при дворі. Вона йде вперед, намагаючись завоювати медалі, пости, симпатії, зробивши своїм девізом: "Не скаржся, не пояснюй", вказує Corriere della Sera.

Через рік після тріумфального вступу в шлюб Кейт стала посланницею монархії, "frontwoman, яка гідно виконує свої обов'язки, завжди прекрасно виглядає на фото і демонструє бездоганний стиль. Вона повернула монархії медійну привабливість, яку після загибелі принцеси Діани перехопили Блер і його наступники".


http://life.pravda.com.ua/society/2012/06/27/105551/

Вернуться в «Новости в Украине и в мире»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 3 гостя