Світлодіодний екран купити


viktoriakropova85
Активист
Сообщения: 110
Зарегистрирован: 20 авг 2023, 14:03
Контактная информация:

Світлодіодний екран купити

Сообщение viktoriakropova85 » 13 сен 2023, 10:56

Світлодіодний екран використовується для відображення даних, зображень та відеозаписів на зовнішніх білбордах, усередині споруд, на спортивних аренах та інших місцях. Зараз даний вид обладнання користується великою популярністю через використання у найрізноманітніших сферах роботи. Замовити світлодіодну панель ви маєте можливість звернувшись до фірми СТАР ГРУП. На сайті starled ви знайдете великий асортимент обладнання, вибір якого ми розглянемо детальніше.

1. Світлодіодний рядок, що біжить. Це світлодіодний екран, де можна відображати рухомі написи, інформацію, рекламні білборди. LED рядок, що біжить, відрізняється своїми розмірами та іншими параметрами, що впливає на підсумкову вартість.

2. Світловипромінююча діодна сигнальна табличка. LED вивіски часто використовуються в рекламних цілях для привернення уваги клієнтів до роздрібних магазинів, закладів громадського харчування та інших компаній. LED вивіска відрізняється доступною ціною.

3. Світлодіодний вуличний екран. Світлодіодний екран зовнішній встановлюється на вулицях та в громадських місцях для виведення рекламних повідомлень, інформації про погоду, подій та суттєвих повідомлень.

4. Гнучкий LED-дисплей. Гнучкий світлодіодний екран має можливість мати криві форми та використовуватися для створення нестандартних дизайнерських рішень та рекламних стратегій.

5. Спортивне табло. Такі табло встановлюються на стадіонах для виведення рахунку, часу та додаткової інформації у процесі спортивних змагань. Спортивне інформаційне табло також виділяється розмірами, тому має різну ціну.

6. Стела для автозаправної станції. Стели зі світлодіодними екранами часто встановлюються на місцях заправки для відображення вартості бензину, промо-заходів та реклами. Виходячи з найменування, можна відзначити, що подібний тип обладнання використовується переважно на ділянці автозаправних комплексів.

7. Вуличні екрани для реклами. Подібні дисплеї встановлюються на вулицях та громадських місцях для просування товарів та послуг, а також для інформаційних цілей. Зовнішній екран для реклами відрізняється своїми параметрами, конфігурацією та особливостями, тому має різну вартість.

Світлодіодні екрани та вивіски є ефективними засобами залучення уваги та поширення реклами у різних сферах комерційної та суспільної сфер. Також компанія Стар Груп забезпечує можливість придбати led модулі для рядка, що біжить, та інші види обладнання подібного типу

Вернуться в «Флуд, флуд и еще раз флуд!»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 27 гостей

cron