Як замовити суші в Одесі?

Junger
Интересующийся
Контактная информация:

Сообщение Junger » 23 ноя 2024, 16:18

Часто їм суші вдома, особливо у вихідні, коли немає бажання готувати. Останнього разу хотілося чогось нового, вирішив спробувати сервіс, який раніше не використовував. Порадили Aleksandr Sann, але я все ще сумніваюсь. Чи справді там великий вибір, і як зручніше замовляти — через сайт чи дзвінок?

Linderon
Наблюдатель
Контактная информация:

Сообщение Linderon » 23 ноя 2024, 16:33

Так, у них круто замовити суші в Одесі https://aleksandrsann.od.ua/ Я раніше часто через додаток замовляла, але у них сайт теж дуже зручний. Меню чітке, все поділено на категорії — роли, сети, десерти. Рекомендую дзвонити, якщо замовлення складне або є питання. Щодо вибору, то в них реально широкий асортимент, знайдеш і класику, і щось екзотичне. Одного разу брала у них сет із креветками та вугром, риба була такої якості, ніби тільки з ринку. Рекомендую брати набори: вигідніше і зразу на кілька людей. Єдине, що варто врахувати — у піковий час можуть бути затримки, але вони завжди попереджають про це заздалегідь. А ще, якщо не любиш соєвий соус, скажи це при замовленні, можуть замінити його на інший. У мене були тільки позитивні враження.

Вернуться в «Красота, здоровье, сила»