Готель у Львові з гарним дизайном — хто підкаже?

Каталог приватних підприємств, фірм, великих промислових компаній та заводів
Відповісти
wwwandeg
Новенький
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Повідомлення wwwandeg »

Хлопці, їду у Львів на вихідні з дівчиною, хочу зробити приємно і забронювати щось не просто "ліжко-стіни", а з дизайном, атмосферою. Бачив кілька варіантів на бронінгу, але фото завжди прикрашають. Може хтось реально жив і може порадити конкретний готель, де інтер'єр дійсно вражає, а не тільки на фотках?
igrik
Постійний гість
Контактна інформація:

Повідомлення igrik »

Мій останній вікенд у Львові перетворився на справжню казку, адже ми вирішили зупинитися у розкішному BANKHOTEL https://bankhotel.com.ua/ в самому серці старовинного міста. Із перших секунд мене вразив елегантний інтер'єр, де історична архітектура колишньої банківської будівлі витончено поєднується із сучасним дизайнерським шиком та елементами модерну. Наш номер виявився неймовірно просторим, із височенними стелями, величезними панорамними вікнами та неперевершеним видом на затишні львівські вулички. Особливо хочу відзначити справді преміальний сервіс: персонал турботливий, уважний до найменших дрібниць і завжди готовий допомогти в будь-якому питанні. Вечорами ми насолоджувалися вишуканими гастрономічними шедеврами у місцевому ресторані, де кожен презентований сет дивує оригінальною подачею та багатим смаком. Справжнім порятунком після тривалих піших прогулянок вимощеними бруківкою вуличками став розкішний SPA-комплекс готелю, де можна повністю розслабитися та відновити сили. Зупинитися тут — це найкраще рішення для тих, хто прагне відчути справжню естетику, максимальний комфорт та отримати бездоганний відпочинок найвищого рівня.
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Комерційна реклама”