У мене два Mitsubishi — L200 робочий і Outlander особистий. Обидва обслуговую в Арма Моторс, і це свідоме рішення, до якого я прийшов після того як спробував інші варіанти.
До цього пробував неофіційні СТО — дешевше, але завжди якийсь ризик: або запчастина не та, або зробили не так, або пообіцяли одне а вийшло інше. Один раз після такого "обслуговування" довелось переробляти роботу вже в офіційному сервісі — і вийшло дорожче ніж якби одразу поїхав туди.
Сервіс мітсубісі у Києві https://mitsubishi-arma.com.ua/service в Арма Моторс — це передбачуваність. Я точно знаю скільки коштуватиме ТО ще до того як приїду — на сайті є інформація про регламентні роботи. Записуюсь онлайн, приїжджаю в призначений час, здаю авто, йду в зону очікування з нормальною кавою і вайфаєм, через кілька годин забираю. Жодних сюрпризів у рахунку. Жодного "ми знайшли ще ось це і ось це" без попереднього узгодження.
Для L200 — особливо важливо бо це робоча машина. Якщо вона стоїть — я втрачаю гроші. Тут цінують час і ніколи не затримують без поважної причини. Рекомендую.
Сервіс мітсубісі
-
Nikki_23
- Постійний гість
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- Контактна інформація:
Сервіс мітсубісі
Я теж обслуговую свій Mitsubishi в офіційному сервісі й можу підтвердити, що різниця відчутна. Колись пробував неофіційні СТО — дешевше, але завжди якісь сюрпризи: то запчастина неоригінальна, то робота зроблена абияк. У мене після такого навіть довелося переробляти ремонт, і вийшло дорожче, ніж якби одразу поїхав у офіційний центр. В Арма Моторс подобається, що є чіткий регламент і прозорі ціни, можна записатися онлайн, приїхати в конкретний час і не витрачати день дарма. Для робочої машини це критично, бо простій означає втрату грошей. Плюс комфортна зона очікування з кавою й вайфаєм робить процес приємнішим. Тепер навіть не думаю про інші варіанти, бо тут цінують час і якість.
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 4153 Перегляди
-
Останнє повідомлення Darius4678
-
- 0 Відповіді