Кератиновое выпрямление волос
- AliceOne
- Интересующийся
- Контактная информация:
Девочки, а может даже мальчики, кто что знает насчет этой процедуры?
В интернете столько хвалебных отзывов, просто голова кружится, как начитаешься - у всех все хорошо и прекрасно.. А как оно в реале? Мне в парикмахерской вчера сказали, что вот на мою длину такая процедура в 700 гривен обойдется.. Это дорого или дешево для кератина? И правда ли что эффект держится аж полгода? Я представить не могу, какое средство способно так долго быть на волосах
В интернете столько хвалебных отзывов, просто голова кружится, как начитаешься - у всех все хорошо и прекрасно.. А как оно в реале? Мне в парикмахерской вчера сказали, что вот на мою длину такая процедура в 700 гривен обойдется.. Это дорого или дешево для кератина? И правда ли что эффект держится аж полгода? Я представить не могу, какое средство способно так долго быть на волосах
Веди себя с женихом так, как ты будешь себя вести с ним, когда он станет твоим мужем. Можно чуточку хуже, но ни в коем случае – лучше.
А это не вредит волосам? Не будут ли они спустя полгода как мочалка?
Я делала трижды. Первый раз нанесли ужасный состав. Волосы были как масло. Второй раз поменяла мастер. Эффект супер. В третий раз мастер что то натупила и состав плохо закрепился. После полнй смывки волос такой же как и был. Но конечно на фоне эффекта состава ощущение что мочалка:)
Кератинове випрямлення волосся може підходити не для кожної, можливо спочатку потрібно зробити холодне відновлення волосся враховуючи ступінь пошкодження. І сама процедура не може коштувати дешево якщо використовує майстер якісні матеріали
Привет! А я вот хочу себе сделать ботокс для волос. Не подскажете, где купить качественный профессиональный состав для процедуры?
Завжди думала, що моє волосся потребує дорогих салонних процедур, щоб виглядати здоровим і доглянутим, але перевершив всі мої очікування ботокс для волосся, який я придбала в магазині https://brazil-prof.com Після першого ж застосування я помітила разючі зміни: волосся стало гладким, блискучим і м’яким на дотик. Особливо мене порадувало те, що ефект триває довгий час, і навіть після декількох миттів волосся зберігає свій розкішний вигляд. Процес замовлення був надзвичайно простим і зручним, сайт магазину дуже зрозумілий, а доставка відбулася швидше, ніж я очікувала. Упаковка була надійною, а сам товар високоякісним. Тепер я точно знаю, що brazil-prof – це мій магазин для професійного догляду за волоссям. Рекомендую всім, хто хоче, щоб їхнє волосся виглядало на всі 100%!
- Леон Тарасов
- Постоянный гость
- Контактная информация:
Привіт! Процедура кератинового випрямлення дійсно має багато позитивних відгуків, але варто враховувати, що результат може залежати від індивідуальних особливостей волосся та майстра.
- Инна Тихомирова
- Посетитель
- Контактная информация:
Щодо тривалості ефекту: у багатьох випадках він справді може зберігатися до 6 місяців, але це залежить від догляду за волоссям після процедури. Якщо ви будете використовувати безсульфатні шампуні та кондиціонери, це допоможе продовжити ефект.
Инна Тихомирова писал(а):Источник цитаты Щодо тривалості ефекту: у багатьох випадках він справді може зберігатися до 6 місяців, але це залежить від догляду за волоссям після процедури. Якщо ви будете використовувати безсульфатні шампуні та кондиціонери, це допоможе продовжити ефект.
Так, а ще потрібно використовувати хороший термозахист https://hair.com.ua/termozakhist/ - тут можна обрати, а також всю професійну косметику для догляду. Щоб волосся мало гарний вигляд, важливо підбирати косметичні продукти тільки від кращих виробників і обирати оригінальні засоби. Це гарантує не лише ефективність, а й безпеку для здоров'я волосся.
Вернуться в «Медицина. Лечение. Спорт.»