Кому в Одесі довірити прошивку ЕБУ?

Оголошення про купівлю різноманітних речей, пошук продавців певних товарів
Відповісти
Degustator
Постійний гість
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Повідомлення Degustator »

Вже мав сумний досвід, коли на минулому авто залили якесь універсальне прошиття з інтернету, після чого піднялася витрата палива і з'явилася детонація. Тепер хочу знайти справжніх фахівців, які працюють індивідуально. Хто знає, де в Одесі прошивають ЕБУ двигуна грамотно і з попередньою діагностикою? Поділіться контактами майстрів, які дійсно розуміються на цій справі.
Zhivchik
Постійний гість
Контактна інформація:

Повідомлення Zhivchik »

На минулому авто я теж експериментував із заливанням готових файлів з мережі, і в результаті отримав тільки детонацію та підвищену витрату пального. Цього разу вирішив не ризикувати і протестувати роботу з індивідуальним налаштуванням. Результат виявився зовсім іншим, коли прошивка ЕБУ двигуна в Одесі region-autoservice.com/proshyvka-avto-odesa/proshyvka-ebu-odesa робилася в Region Auto Service. Майстри спочатку зняли покажчики з мого блоку, внесли точкові правки і перевірили все в реальних умовах. Р різниця після кривих кастомних прошивок просто колосальна, машина їде плавно і передбачувано, тож краще одразу їхати до фахівців.
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Купляю”