Чай на подарунок - варто?

Овочі, фрукти, соки, води, алкогольні та безалкогольні напої, спеції, сири, ковбаси, м'ясо, риба, консерви, крупи, оптом та в роздріб, доставка тощо
Відповісти
vera vip
Відвідувач
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Повідомлення vera vip »

Порадьте щось цікаве. Потрібен був невеликий подарунок для людини, яка любить чай, але дарувати чергову коробку з магазину зовсім не хотілося. Може, хтось останнім часом купував щось справді незвичайне і може поділитися враженнями?
Avrora
Новенький
Контактна інформація:

Повідомлення Avrora »

vera vip писав: Вчора, 21:45 Порадьте щось цікаве. Потрібен був невеликий подарунок для людини, яка любить чай, але дарувати чергову коробку з магазину зовсім не хотілося. Може, хтось останнім часом купував щось справді незвичайне і може поділитися враженнями?
У мене все почалося з того, що я шукала подарунок буквально в останній вечір і вже була готова купити будь-що. Потім випадково побачила чай у пробірках у Tea Touch і подумала: якщо вже ризикувати, то хоча б із чимось незвичним. Коли отримала замовлення, зрозуміла, що фотографії не передають, як це виглядає вживу. Усе дуже акуратне, кожна пробірка окремо, хочеться відразу відкрити й понюхати. Найприємніше, що після красивого першого враження не було розчарування — чай справді смачний, без нав'язливих ароматизаторів. З того часу кілька разів замовляла ще, бо це один із небагатьох варіантів, який подобається і тим, хто давно розбирається в чаї, і тим, хто просто любить випити чашку ввечері.
DI2708
Постійний гість
Контактна інформація:

Повідомлення DI2708 »

Я минулого разу теж хотіла подарувати щось небанальне. У підсумку замовила набір листового чаю з різними смаками та красивий заварник. Людина була у захваті, бо можна було щодня відкривати для себе новий смак. Ще гарна ідея — додати до подарунка мед або невелику баночку домашнього варення. Такий подарунок виглядає дуже душевно й точно запам'ятовується.

Якщо потрібен більш невимушений варіант у стилі форуму, можу написати ще кілька різних відповідей.
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Продукти харчування”